Înțelege-le bine, ca mai apoi să le trăiești fără să-ți faci griji dacă ai făcut alegerea corectă sau nu.
Daca vrei sa le intelegi, trebuie sa le intelegi, daca vrei sa le traiesti, trebuie sa le traiesti, simplu. Eu vreau sa le inteleg.
Si una si alta.
Esti constient de ele, deci le intelegi. Nu ramane decat sa le traiesti (pe cele pozitive).
Pe cele negative (furia, frica, gandurile negative, tristetea etc) incearca sa le elimini, pentru a putea fi (cat de cat) fericit.
Cred...
Cred ca echilibrul este cel mai bun. Uita-te la "The Remains of the day " sa vezi ce se intampla cand iti intelegi perfect toate emotiile, dar nu le traiesti. E un film bun, cu Anthony Hopkins in rolul principal.
Sa te lasi purtat de val...mai ales daca-s emotii pozitive, exploateaza-le pana ajungi la fericirea suprema dupa ai putea sa-ti pui niste intrebari, daca esti chiar atat de interesat
Si una si alta. Doar pentru ca le intelegi, nu inseamna neaparat ca nu le poti si trai.
Nu le vei intelege fara sa le traiesti mai intai.
Eu cred ca prima vine experimentarea lor si abia apoi intelegerea lor in urma analizei ei.
Odata cu trairea probabil vine si intelegerea lor. In timp, sigur vei reusi sa le gestionezi si sa le intelegi mai usor.