| mariatina a întrebat:

Sunt din timisoara de la scoala generala 5 (este primul meu an acolo fiindca ne-a mutat scoala). langa este scoala veche. prin iarna eu si cu prietenele mele ne-am dus in spatele scolii vechi si am inceput sa facem spiritism (in gluma nici nu stiam daca facem bine a facut pentru ca ne plictiseam). si am invartit sticla am pus tot felul de intrebari chestia ciudata este ca raspunsurile aveau sens. ultimele 2 intrebari : vrei sa ne omori? da, de ce? e amuzant. bun am spus ca OK, dar astazi nu ni se mai pare ca e OK. ne-am dus din nou in spate. era usa deschisa la vechiul atelier care acum a ramas din el numai ravasite. daca ma apropiam simteam ca imi inghata mainile si imi venea sa plang (sa lacrimez). eu si cu una din cele mai bune pr.ne-am dus in fata scolii iar celelalte au facut niste poze erau si doi baieti. unu dintre ei a intrat iar in poza dupa capul lui era o lumina. s-a dus si cea mai buna prietena a mea si a apurut in fata ei o lumina alba dar din fericire a facut poza. era o fata de om deformata parca ar fi fost torturata. am plecat de acolo dar inainte am vazut ca scrie staeaua steaua pe pereti. iar un baiat a spus firar de steaua atunci mingea parca ar fi vrut sa loveasca pe cineva. noi tine-m cu poil, iar din cate stiu steaua a pierdut aseara.

va rog daca stiti cumva o explicatie sa ne dati! nu glumim si nu ne arde de glume la adresa fantome. iar poza aia pe care a facut-o cea mai buna pr nu-i pot gasi explicatie.

1 răspuns:
| D3utzaD3d3 a răspuns:

Da se poate...pentru ca unele shcoly poit fi si bantuite

dar draga mnea m'ai speriat rau