E ca si cum ai intreba daca intr-un desert arid din Africa de Sud traiesc numai reptile mici... E cea mai idioata intrebare pe care am auzit-o luna asta. Cum sa fim singuri, intr-un univers alcatuit din miliarde de galaxii, si din mii de trilioane de planete de cel putin dimensiunea Terrei.
O intrebare buna. Dar din pacate nimeni nu poate raspunde la intrebare si sa demonstreze acest lucrul.
Eu nu cred ca sintem singurele " vietati " din Univers dar nici nu cred ca acum exista alte fiinte inteligente.
Daca ar reusi asa ceva atunci probabil am putea presupune ca ar fi mai evoluate decat noi.
....si odata cu evolutia poate intervine si ratiunea.
O fiinta mai evoluata poate si-ar lasa in urma instinctele de violenta si distrugere pe care le au oamenii si ar putea coexista in armonie.
...Asta sau s-ar distruge precum in alien
Ai urmarit serialul? Cateodata se mai bat unele lucruri in cap dar prezinta dovezi scrise etc. Merita vizionat!
Http://www.youtube.com/watch?v=IQNrlXqfeyA&feature=plcp
Au studiat foarte mult fenomenul, deci sunt de luat in considerare.
100% DA! Si asta nu e doar teoria conspiratiei. Daca vrei sa te lamuresti urmarest serialul Ancient Aliens. Il gasesti pe vplay
Ar fi atat de egoist si narcisist din partea noastra daca am crede ca suntem singuri in acesti univers imens
Sigur ca suntem singurele fiinte vii.
Animalele sunt moarte. La fel si fiintele extra-dimensionale.
*raspuns ironic*
Pace.
Sigur nu, universul e infinit, oriunde poate exista un sistem solar care sa sustina viata