| ƛƝƊƦЄЄƛ a întrebat:

Suntem singurele finţe vii din Univers?(După părerea voastră)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-as multumi sa stiu ca mai exista macal niste "finte" moalte plin Univels...

31 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

După părerea mea, este ca și imposibil să fim singure ființe vii din Univers.

Răspuns utilizator avertizat
| Shammal a răspuns:

Nu, exista o multitudine de fiinte prin univers

| WR104 a răspuns:

Da

| totElodia a răspuns:

E ca si cum ai intreba daca intr-un desert arid din Africa de Sud traiesc numai reptile mici... E cea mai idioata intrebare pe care am auzit-o luna asta. Cum sa fim singuri, intr-un univers alcatuit din miliarde de galaxii, si din mii de trilioane de planete de cel putin dimensiunea Terrei.

| RAY a răspuns:

Nu stiu

| Mădă0611 a răspuns:

Imposibil

| Dariusuu a răspuns:

O intrebare buna. Dar din pacate nimeni nu poate raspunde la intrebare si sa demonstreze acest lucrul.

| WhatheWow a răspuns:

Eu nu cred ca sintem singurele " vietati " din Univers dar nici nu cred ca acum exista alte fiinte inteligente.

| Apache a răspuns (pentru WhatheWow):

Omul modern traieste pe acest pamant de aproximativ 100.000 de ani.
In schimb universul exista de cam 10 miliarde de ani.
E ca si imposibil sa nu existe fiinte mai evoluate *cel putin comparativ cu noi * dat fiind faptul ca oamenii sunt o specie atat de tanara

| WhatheWow a răspuns (pentru Apache):

Bine, orice e posibil dar gindeste-te putin ce se va intimpla daca vor reusi sa se intilneasca doua civilizatii de pe planete diferite.

| Apache a răspuns (pentru WhatheWow):

Daca ar reusi asa ceva atunci probabil am putea presupune ca ar fi mai evoluate decat noi.
....si odata cu evolutia poate intervine si ratiunea.
O fiinta mai evoluata poate si-ar lasa in urma instinctele de violenta si distrugere pe care le au oamenii si ar putea coexista in armonie.
...Asta sau s-ar distruge precum in alien big grin

| WhatheWow a răspuns (pentru Apache):

Eu totusi cred ca Evolutia evita acest lucru. Probabil, sa spunem ca traiesc in alte galaxii si ca amindurora le va fi imposibil sa calatoreasca in afara galaxiilor.

| unul1 a răspuns (pentru WhatheWow):

Uita-te la Ancient Aliens pe vplay la cateva episoade si vezi daca mai ai aceeasi parere

| unul1 a răspuns (pentru lolosaurus):

Ai urmarit serialul? happy Cateodata se mai bat unele lucruri in cap dar prezinta dovezi scrise etc. Merita vizionat!

| mihaitaLGP a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=IQNrlXqfeyA&feature=plcp

Au studiat foarte mult fenomenul, deci sunt de luat in considerare.

| dodicuta a răspuns:

Nu.Sansele sunt mici sa fim doar noi in univers.

| unul1 a răspuns:

100% DA! Si asta nu e doar teoria conspiratiei. Daca vrei sa te lamuresti urmarest serialul Ancient Aliens. Il gasesti pe vplay

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Ar fi atat de egoist si narcisist din partea noastra daca am crede ca suntem singuri in acesti univers imens

| Alikke a răspuns:

Sigur ca suntem singurele fiinte vii.
Animalele sunt moarte. La fel si fiintele extra-dimensionale.
*raspuns ironic*
Pace.

| DuzzyDrey a răspuns:

Normal ca nu...straight face

| king997 a răspuns:

Nu cred.

| LiveStar a răspuns:

Sigur nu, universul e infinit, oriunde poate exista un sistem solar care sa sustina viata

| DeyBoyAngel a răspuns:

Nuu