Da.pentru ca nu poti fi geniu daca nu depui efort, mai trebuie si ambitie si perseverenta!
Da, pentru ca sa fii geniu iti trebuie multa munca, daca muncesti te simti bine.
Da, sunt esentiale acele 2 lucruri, insa si conditiile de viata conteaza. Unii oameni sunt mai "genii" decat altii datorita condiitilor de viata grele dar cu o buna educare din partea parintilor/rudelor.
Prostii! Geniul este o calitate neobisnuita pe care o ai din nastere, pentru ca, fizic vorbind, ai un IQ si o capacitate mai mare de a intelege decat oamenii obisnuiti. Ca sa iti descoperi aceasta calitate nu trebuie sa depui efort; ideeile geniale provin din revelatii pe care le poti avea numai in stari de relaxare, studiind din pura placere si in cel mai relaxat mod, brusc iti vin idei geniale in minte si vei stii asta pentru ca te vei soca si vei incepe sa plangi necontrolat. Iar daca iti vei spune parerea vei soca pe toti cu genialitatea ta. Crede-ma ca stiu ce zic. Cunosc fenomenul "geniu" foarte bine, din moment ce chiar eu sunt un geniu, asta pentru ca IQ-ul mediu pentru un adult este de 107-110, iar eu la 10 ani am aflat ca am un IQ de 115.
Eu am 14 ani si am IQ 125 Adica scria ''Test IQ pentru copii mici'' dar tot imi da sperante ca sunt geniala.
Legat de intrebare (nu am casuta de raspuns), nu ai nevoie de munca pentru a fi genial, tocmai asta inseamna pentru mine a fi genial, a intelege totul foarte repede fara a fi nevoie sa te chinuesti pentru a invata, daca depui efort nu inseamna ca esti geniu ci doar un TOCILAR.
Geniul doar se manifesta, atit.Nu-i depunere de efort si nici inspiratie.E claritatea manifestata spontan.
Poti sa transpiri mai mult decat apa din Dunare si poti sa depui efort mai mult decat macaralele din port daca nu ai geniu, degeaba.
+1 Shammal. Intuitia se "ascute" prin repaos mental. AI acces la intuitie cu atat mai mult cu cat poti mentine repaosul mental mai mult. Actiunea e partea a doua. Geniul nu depune efort. Geniul este inspirat. Lui ii vine totul pe tava.
As zice mai degraba ca datorita celor din jur un om ajunge sa fie geniu. In prima faza doreste sa isi descopere semenii mult mai bine, incepe sa le observe mai atent miscarie, se orienteaza spre el, iar de aici probabil ca inspiratie si efortul isi spun cuvantul(dar nu de asta depinde totul). Adevarul este ca ne mulam mereu in functie de altii. Nu ma refer la copiatul comportamentelor ci la faptul ca asa cum hratia cand cade pe apa se uda si se face moale, asa si noi in functie de mediul in care traim ne "transformam". O parte tine si de vointa fiecaruia. As zice chiar ca oricine poate fi geniu, trebuie doar sa primeasca o "palma" din jurul sau.
anileda95 întreabă:
adrian_1578 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: