anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti rasisti sau nu? Argumentati.

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

White and proud.

| stelta14 a răspuns:

Nu sunt rasist, rasismul e o aiureala

| Crucified a răspuns:

Nu, pur si simplu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,intr-un fel.Viata de azi,(vorbesc la nivel national)ma face sa urasc o anume etnie.Nu dau nume,o stie intreaga Europa,Prea multe libertati unor etnii,(dealtfel impuse de UE), poate distruge intr-un timp relativ scurt, o natiune de sine statatoare, si cu cultura destul de mare, in istoria si literatura europeana.Peste 30 de ani nu o sa mai vorbim limba materna.E parerea mea, voi sinte-ti liberi sa credeti ce vreti.

| Wut a răspuns:

Nu, pentru ca cantaretul meu preferat este. negru. si negri mi se par draguti

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wut):

Sa ghicesc: Connect-r?

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ca am o parere foarte proasta despre unele natii, ca-mi e scrba de ele cat cuprinde...asta e una.
Dar rasismul inseamna ura pura.
Prin rasism, inteleg eu, se doreste moartea acelei natii.Deci nu, cred...

-Numai bine.

| Wut a răspuns (pentru anonim_4396):

Bleacs, nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wut):

Cum adica bleacs? Nai zis ca negri iti par draguti?

Da, nu zic ca e dragut, dar face piese de **** si pentru asta il urasc.

| XxRoxyxX a răspuns:

Nu sunt rasista! Si in plus, chiar daca esti roman, chiar daca esti tigan, tot OM esti si nu cred ca ar trebui sa se faca nici discriminari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

Nu, nu am zis ca nu e dragut, dar face piese de **** si pentru asta il urasc

| afrodita3333 a răspuns:

NU.Desi,as avea toate motivele sa dispretuiesc o anumita entie care ne face de ras in toata Europa.Am reusit sa dispretuiesc doar acei oameni nu toata etniawinkingNu judec oamenii dupa rasa. Daca se comporta normal si nu au inclinatii criminale sunt OK.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Crucified):

Pur şi simplu nu e un argument.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Probabil vorbeşte de cântăreţii rap internaţionali.
Negru, nu ţigan.

| CheshireDeadCat a răspuns:

Nu, nu sunt rasistă. Nimeni nu e vinovat că s-a născut negru, roşu, etc. Sunt oameni inteligenţi de toate culorile. Rasismul a creeat prea multe neînţelegeri şi nu cred că a trebui să existe. Totuşi sunt împotriva cuplurilor cu unul de o culoare şi altul de altă culoare. Apoi apar copii care nu mai înţelegi cine sunt. Totuşi, aş prieteni cu mare plăcere cu un negru dacă ar fi un om interesant. Altceva e că discriminez multe etnii, culturi, secte, dar aici sunt deja e vorba de caracterul persoanelor, de obişnuinţele lor, modul de trai, etc. şi nu de culoarea pielii lor.

| Lizzu a răspuns:

NU,nu sunt, n-am fost si nu voi fi vreodata. Nu ai nici un motiv sa fi rasist.

| Forev3rAlone a răspuns:

Nu!
De ce as fii?
Bine ca exista mai multe rase! E bine ca suntem si diferiti.Eu nu am nimic cu nimeni.Sincer mi s-ar parea o prostie sa judec o persoana doar dupa aparente.Se intampla ca persoanele acelea sa fie mai bune decat noi sau altii.
Cum unii dintre noi ii judecam, si unii dintre ei ne judeca.
Acum...asta este parerea mea.Desi intr-un fel sunt contra rasistilor, nu inseamna ca daca o sa cunosc unul nu o sa vorbesc cu el, sau mai stiu eu ce.
Eu consider, ca, inainte ca o persoana ca fie judecata, trebuie cunoscuta!
Poate par de moda veche, insa...eu judec cu inima nu cu ochii!

NOname
| NOname a răspuns:

Http://i.imgur.com/R5Zzm.gif

| Spex188 a răspuns:

Mie nu imi plac ateii desi nu stiu de ce poate pentru ca sunt prea liberi sau ca nu le e frica de nimic.

| CheshireDeadCat a răspuns (pentru Spex188):

Dă-ţi o palmă. Mie ca ateistă nu-mi plac credincioşii că-s prea limitaţi.

| Wøodenpints a răspuns:

Destul de rasist. N-am absolut nimic cu negrii sau asiaticii. Am ceva cu ţiganii.
Probabil din cauza că toţi tiganii pe care i-am întâlnit până acum erau nişte oameni de căcat cu care nu aveai ce vorbi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Eh sunt uni oamenii de entie tigana si nici nu iti dai seama dupa culoarelaughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am zis nimic de culoare. Chiar nu-mi pasă ce culoare au. Puteau să fie şi purpurii cu pete maro.
Îi consider specie inferioară doar prin faptele pe care ei le fac.

| sochee a răspuns:

Multe din raspunsuri nu stie ce semnifica rasismul.De unde se trage ura de rase, Sint tineri fara cunoastere.Deja sint indoctrinati gata.O anume etnie a acaparat tot, pe toata massmedia.E o forma de inlocuire a unei valori nationale cu alta.Care se uita in urma, in istorie, stie ce inseamna cu adevarat ura de anumite rase care iti ocupa tot spatiul vital in care traiesti.Si sa nu-mi vina tineri care nici macar nu stie cine a fost un Eminescu, Marin Preda, daramite Nicolae Iorga, cu cea mai mare lucrare de istorie a Rominilor, care inca e cea mai completa istorie scrisa de pina acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Etnie ţigană? Hai, mă? Chiar aşa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Corect,punctul tau de vedere.Nici un tigan din tara nu are altceva in cap, decit ginduri ascunse, cum sa te "fugareasca". Poate sa-ti fie chiar prieten bun, nu te increde nici-odata in el.E genetic, e in singe.Vad numai interesul personal.

| sabin89 a răspuns:

Nu. Rasismul e ceva strain de natura umana. Uita-te la un copil. El s-ar juca cu placere cu unul de o alta etnie. Doar pe parcurs incepe sa fie influentat de parinti, prieteni, profesori, tv si alte surse.

| Vans a răspuns:

Urăsc ţiganii.Nu am ceva cu oamenii negri, doar cu ţiganii.Nu-mi plac nici asiaticii.

Întrebări similare