Nu cred ca sunt rasista. Detest si tigani, si unguri, si romani, si negri si de orice natie ar fi care nu sunt oameni!
Nu sunt rasista. Incerc si sper sa reusesc.
Stim cu totii ce faima au rromi, dar sunt si multi (sau putini) care isi vad te treaba lor, care au un serviciu, care nu fura, care nu au probleme cu legea.
Respect pe cine consider eu ca merita respectat.
User-name... Siminator. Nu lipseste ceva? Cum ar fi un DI, inainte de S, si un CR dupa el
Sa zicem ca nu ma inteleg foarte bine cu tiganii.La homosexuali ma aseman putin cu Ax Rose:"Nu-i inteleg", nu-i vorba de ura.Cu toate ca daca m-ai fi intrebat asta acum cateva luni rasounsul ar fi fost diferit.
Nu sunt rasist, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu tolerant la orce fel de prostie.
Nu tin cont de culoarea pielii, sau etnie atata timp cat "omu-i valabil"
De ex, am prieten tigan, care se intampla sa o duca mai rau ca mine, dar niciodata nu am auzit sa se apuce de chestii nasoale. Ba chiar este mai harnic ca mine. Singura belea a lui este ca e tigan si are 10 clase, deci un salariu prea mare, nu poate sa ia.
S-a intamplat sa am un vecin care din Timisoara a venit la Galati, deci celalalt capat al tarii, si mai mult de o tachinare in spirit de gluma, nu am facut mai mult. El la origine, este ungur, dupa taic'su.
Cat despre partea cu tachinatu', oricine o face, dar atata timp cat nu se sare calu' mi se pare ok.
Nuuu! De ce sa fi rasist? Se putea ca si tu sa te nasti neagra/negru si ti-ar fi placut ca oameni sa isi bata joc de tine?
Eu cred ca nu..Asa ca NU, NU sunt rasista! Tu esti?
Da.
Nu imi plac tiganii, mexicanii si indienii (adica aia care locuiesc in india )
In rest nu imi pasa ca esti negru, verde, albastru sau rosu.
Sunt rasist SI xenofob.
Multumeste-le tiganilor si pe s[c]lavii de rusi.
Pentru doua natii, sau ma rog, majoritatea din cele doua natii: tiganii si ungurii din Romania. Tiganii ii urasc, pe majoritatea, adica pe aia care ne fac de ras in Europa, se caca in natia noastra, etc. pentru ca s-a facut un studiu care zice ca peste 50 de ani sau ceva de genul, peste jumate din populatie o sa fie tigani. E aiurea ca o tara sa aiba peste jumatate din populatie de alta natie. Si ii urasc pe ungurii aia care tot zic ca Transilvania a lor, ca ei au fost primi, desi cele doua teorii emigrationiste sunt asa de tampite . Seara faina.