anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti rasisti sau nu? Argumentati.

48 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://i.imgur.com/R5Zzm.gif

| anad a răspuns:

Nu cred ca sunt rasista. Detest si tigani, si unguri, si romani, si negri si de orice natie ar fi care nu sunt oameni!

| sabin89 a răspuns:

Nu. Rasismul e ceva strain de natura umana. Uita-te la un copil. El s-ar juca cu placere cu unul de o alta etnie. Doar pe parcurs incepe sa fie influentat de parinti, prieteni, profesori, tv si alte surse.

| Încrucişătorul a răspuns:

Sunt rasist SI xenofob.

Multumeste-le tiganilor si pe s[c]lavii de rusi.

| Nolkyz a răspuns:

Da, sunt rasista. Urasc prostia.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pentru doua natii, sau ma rog, majoritatea din cele doua natii: tiganii si ungurii din Romania. Tiganii ii urasc, pe majoritatea, adica pe aia care ne fac de ras in Europa, se caca in natia noastra, etc. pentru ca s-a facut un studiu care zice ca peste 50 de ani sau ceva de genul, peste jumate din populatie o sa fie tigani. E aiurea ca o tara sa aiba peste jumatate din populatie de alta natie. Si ii urasc pe ungurii aia care tot zic ca Transilvania a lor, ca ei au fost primi, desi cele doua teorii emigrationiste sunt asa de tampite rolling on the floor. Seara faina.

| Trolli a răspuns:

Nu sunt rasista. Incerc si sper sa reusesc.
Stim cu totii ce faima au rromi, dar sunt si multi (sau putini) care isi vad te treaba lor, care au un serviciu, care nu fura, care nu au probleme cu legea.

Respect pe cine consider eu ca merita respectat.

| zurick a răspuns:

Salut! Nu sunt rasist.

| Wøodenpints a răspuns:

Destul de rasist. N-am absolut nimic cu negrii sau asiaticii. Am ceva cu ţiganii.
Probabil din cauza că toţi tiganii pe care i-am întâlnit până acum erau nişte oameni de căcat cu care nu aveai ce vorbi.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Eh sunt uni oamenii de entie tigana si nici nu iti dai seama dupa culoarelaughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am zis nimic de culoare. Chiar nu-mi pasă ce culoare au. Puteau să fie şi purpurii cu pete maro.
Îi consider specie inferioară doar prin faptele pe care ei le fac.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Etnie ţigană? Hai, mă? Chiar aşa?

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Corect,punctul tau de vedere.Nici un tigan din tara nu are altceva in cap, decit ginduri ascunse, cum sa te "fugareasca". Poate sa-ti fie chiar prieten bun, nu te increde nici-odata in el.E genetic, e in singe.Vad numai interesul personal.

Nup,era doar o remarca

| Lizzu a răspuns:

NU,nu sunt, n-am fost si nu voi fi vreodata. Nu ai nici un motiv sa fi rasist.

| Crucified a răspuns:

Nu, pur si simplu. happy

| anonim_4396 explică (pentru Crucified):

Pur şi simplu nu e un argument.

| Vans a răspuns:

Urăsc ţiganii.Nu am ceva cu oamenii negri, doar cu ţiganii.Nu-mi plac nici asiaticii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

White and proud.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,intr-un fel.Viata de azi,(vorbesc la nivel national)ma face sa urasc o anume etnie.Nu dau nume,o stie intreaga Europa,Prea multe libertati unor etnii,(dealtfel impuse de UE), poate distruge intr-un timp relativ scurt, o natiune de sine statatoare, si cu cultura destul de mare, in istoria si literatura europeana.Peste 30 de ani nu o sa mai vorbim limba materna.E parerea mea, voi sinte-ti liberi sa credeti ce vreti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urasc țiganii din țara asta de căcat, pentru că ne-au facut de râs peste tot.
Deci da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar duminica, cand mergem sa impartim coliva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt rasist, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu tolerant la orce fel de prostie.
Nu tin cont de culoarea pielii, sau etnie atata timp cat "omu-i valabil"
De ex, am prieten tigan, care se intampla sa o duca mai rau ca mine, dar niciodata nu am auzit sa se apuce de chestii nasoale. Ba chiar este mai harnic ca mine. Singura belea a lui este ca e tigan si are 10 clase, deci un salariu prea mare, nu poate sa ia.

S-a intamplat sa am un vecin care din Timisoara a venit la Galati, deci celalalt capat al tarii, si mai mult de o tachinare in spirit de gluma, nu am facut mai mult. El la origine, este ungur, dupa taic'su.

Cat despre partea cu tachinatu', oricine o face, dar atata timp cat nu se sare calu' mi se pare ok.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ca am o parere foarte proasta despre unele natii, ca-mi e scrba de ele cat cuprinde...asta e una.
Dar rasismul inseamna ura pura.
Prin rasism, inteleg eu, se doreste moartea acelei natii.Deci nu, cred...

-Numai bine.

| afrodita3333 a răspuns:

NU.Desi,as avea toate motivele sa dispretuiesc o anumita entie care ne face de ras in toata Europa.Am reusit sa dispretuiesc doar acei oameni nu toata etniawinkingNu judec oamenii dupa rasa. Daca se comporta normal si nu au inclinatii criminale sunt OK.

| TheDifference a răspuns:

Da.
Nu imi plac tiganii, mexicanii si indienii (adica aia care locuiesc in india laughing )
In rest nu imi pasa ca esti negru, verde, albastru sau rosu.

| Forev3rAlone a răspuns:

Nu!
De ce as fii?
Bine ca exista mai multe rase! E bine ca suntem si diferiti.Eu nu am nimic cu nimeni.Sincer mi s-ar parea o prostie sa judec o persoana doar dupa aparente.Se intampla ca persoanele acelea sa fie mai bune decat noi sau altii.
Cum unii dintre noi ii judecam, si unii dintre ei ne judeca.
Acum...asta este parerea mea.Desi intr-un fel sunt contra rasistilor, nu inseamna ca daca o sa cunosc unul nu o sa vorbesc cu el, sau mai stiu eu ce.
Eu consider, ca, inainte ca o persoana ca fie judecata, trebuie cunoscuta!
Poate par de moda veche, insa...eu judec cu inima nu cu ochii!

| tlaura a răspuns:

Nu

| IonelaaaS a răspuns:

Nuuu! De ce sa fi rasist?raised eyebrows Se putea ca si tu sa te nasti neagra/negru si ti-ar fi placut ca oameni sa isi bata joc de tine? straight face Eu cred ca nu..Asa ca NU, NU sunt rasista! Tu esti?

| Krauser a răspuns:

Toata lumea este rasista in felul ei.

| Wut a răspuns:

Nu, pentru ca cantaretul meu preferat este. negru. si negri mi se par draguti

| anonim_4396 explică (pentru Wut):

Sa ghicesc: Connect-r?

| Wut a răspuns (pentru anonim_4396):

Bleacs, nu

| anonim_4396 explică (pentru Wut):

Cum adica bleacs? Nai zis ca negri iti par draguti?

Da, nu zic ca e dragut, dar face piese de **** si pentru asta il urasc.

Nu, nu am zis ca nu e dragut, dar face piese de **** si pentru asta il urasc

Probabil vorbeşte de cântăreţii rap internaţionali.
Negru, nu ţigan.

| Salahadin73 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)))

| thebeggar a răspuns:

User-name... Siminator. Nu lipseste ceva? Cum ar fi un DI, inainte de S, si un CR dupa elwinking

| Spex188 a răspuns:

Mie nu imi plac ateii desi nu stiu de ce poate pentru ca sunt prea liberi sau ca nu le e frica de nimic.

| CheshireDeadCat a răspuns (pentru Spex188):

Dă-ţi o palmă. Mie ca ateistă nu-mi plac credincioşii că-s prea limitaţi.

| HeiligKreuz a răspuns:

Sa zicem ca nu ma inteleg foarte bine cu tiganii.La homosexuali ma aseman putin cu Ax Rose:"Nu-i inteleg", nu-i vorba de ura.Cu toate ca daca m-ai fi intrebat asta acum cateva luni rasounsul ar fi fost diferit.

| XxRoxyxX a răspuns:

Nu sunt rasista! Si in plus, chiar daca esti roman, chiar daca esti tigan, tot OM esti si nu cred ca ar trebui sa se faca nici discriminari.

Întrebări similare