"acum 9 ore | onutzadeea explică (pentru Zuzu1991):
Poate că vreau să-l desenez, având în vedere că e una din pasiunile mele. Dar nu înțeleg de ce trebuie să mă justific."
justifici, nu, DAR, daca pui o intrebare ATAT DE AIUREA, fara sa si explici de ce, atunci toti vor considera ca faci misto si vor raspunde cu misto, mai ales ca ai postat intrebarea in stiinta si filozofie, cum categorie istorie nu exista, ar fi trebuit in cultura generala
revenind, dat fiind faptul ca nu ai reusit sa gasesti o dovada istorica a culorii ochilor lui, si dat fiind faptul ca tu vrei sa desenezi, NU sa faci documente stiintific corecte, atunci poti sa pui ce culoare iti sugereaza tie ca artist ca se potriveste cel mai bine
Da, la ce iti trebuie culoarea ochilor unei fosile sfinte romanesti?!?
Poate că vreau să-l desenez, având în vedere că e una din pasiunile mele.
Poate că vreau să-l desenez, având în vedere că e una din pasiunile mele. Dar nu înțeleg de ce trebuie să mă justific.
Dar Dimitrie Cantemir a fost o personalitate. Cum poți să cataloghezi această întrebare ca fiind "stupidă"? Nu ești zdravăn la cap?
Cu siguranță îl confunzi. A murit la vârsta de 50 de ani. S-a născut în 1673 și a murit în 1723.
anonim_4396 întreabă: