| elasexygagica a întrebat:

Toata lumea zice "banii nu aduc fericirea", oare? Eu nu prea cred. Eu una consider banii sunt cea mai mare fericire din lume, ei te imbraca, ei iti aduc mancare in casa, lumina, caldura, internet, cablu tv, mobila, cu ei platim rate, impozite, masina etc si etc. Dragostea familiala, intre iubiti si orice alt tip de dragoste, parerea mea nu este mai presus decat banii. Dragostea nu tine de foame, nu iti plateste curentu, apa etc...plus ca si o relatie implica bani. Daca aveti pe cineva in familie care sufera de o boala cumplita si ii trebuie o gramada de bani pentru operatie ce te fac? dragostea familiala nu-i va plati operatia si nici nu o va vindeca, deci ce e mai important in viata? Am mai vazut o intrebare, mai demult care suna asa: "cum preferi sa fi, bogat si nebun sau sarac si normal?" unii ziceau ca prefera sa fie saraci si normali la cap, dar ati uitat un lucru, un om bogat isi permite sa se trateze la clinici de specialitate nebunia de care suferawinking pe cand saracu abia isi permite o firimitura de paine. Eu una nu suport sa aud pe altii cand zic ca banii nu aduc fericirea bla bla, toti se cred Maica Teresa si cand colo se zgarcesc si la un leu. Voi ce credeti? Sunt banii cei mai importanti in viata? Eu una sunt sigura ca da si nimic nu ma va face sa imi schimb parerea, dar voi?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Cine crede in bazaconia de zicala ca "banii nu aduc fericirea" inseamna ca nu a "mancat" saracie, sau s-a lipit atat de bine de el incat nu are notiunea de bunastare si ii da cu fericirea aiurea, care vreti luati-o si cautati fericirea in ea, pe mine ma ia frigurile numai cand aud cuvantul si dau cu tot felul de prafuri sa o gonesc.

65 răspunsuri:
| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Chiar esti materialista! Eu cel mai bine ma simt cu prietena mea cea mai buna, oriunde.Degeaba ai bani, daca nu ai o familie buna, prieteni etc.

| Scorpions13 a răspuns (pentru Anca2454545):

Adevar graiesti happy

| Scorpions13 a răspuns:

Buna, incerc sa imi exprim gandurile despre intrebarea ta.
1) fiecare om are un tip de gandire, orice om are o gandire in care crede si nimeni nu poate spune ca nu e buna gandirea sa.
2) banii sunt niste hartii in sensul lor propriu pot cumpara lucruri care iti aduc o fericire de moment, nimic nu e vesnic.
3) banii ajuta in unele probleme de sanatate dar nu in toate, stii tu aici mai intervine si destinul. ai vazut pe nagy sau cum il cheama pe barbatul acela din calarasi sau giurgiu cu fabrica de salam Aldis a facut accident si a murit cu o avere mare.
4) in lumea asta un om destept nu are cum sa moara de foame, da mor de foame oamenii care isi accepta soarta.
5)fericirea are mai multe forme
Ex: te indragostesti foarte tare de un barbat el nu este atras deloc de tine incerci cu banii tai sa ii intri sub nas dar iti spun sincer ca exista si oameni care nu sunt materialisti.
6) Cel mai important lucru in viata este CARACTERUL omului.
7) Prieteni nu exista in viata, doar cunostinte... prietenii sunt pe moment.(nu are rost sa ma contraziceti pentru ca asa gandesc eu si nimeni nu imi poate spune ca nu am dreptate)
8) daca visezi cu ochii deschisi nu poti face bani, in general un om ca sa faca bani trebuie sa aiba ceva studii deoarece esti egalul grupului in care stai... daca ai 3 diplome nu poti sa stai cu boschetari (3 diplome nu la fara frecventa) adica sa ai cunostinte.

| lucimen a răspuns:

Bani nu aduc fericire insa numarul lor da

| Florazul15 a răspuns:

Logic că banii aduc fericirea, daca nu ai bani ai o viață plină de lipsuri și clar nu ai cum sa fii fericit