Interesant. Mai ales numerele 4, 5 si 6.
- Iti imparti ziua de nastere cu cel putin 9 milioane de oameni.
- Americanii dau mai multi bani pe mancarea pentru pisica decat pe mancarea pentru bebelusi.
- Oamenii au fobii ciudate; cherofobia este frica de distractie sau de bucurie.
- E mult mai usor sa te tii treaz mancand mere decat daca bei cafea.
- Inima unui astronaut se micsoreaza atunci cand este in spatiu.
- Cand casti, inima ta bate de 30 de ori mai repede.
- In Islanda se considera insulta daca vrei sa dai bacsis intr-un restaurant.
- Cel mai puternic muschi din corpul uman este limba
- Daca iei orice numar doresti, il dublezi, aduni cu 10, imparti la 2 si apoi scazi numarul initial, rezultatul va fi intotdeauna 5.
Nu stiu cat de reale sunt toate, le-am primit prin sms pe telefon.
Ştiu eu una: atunci când strănuţi automa ochii se închid şi genunchii se îndoiesc plus că toate funcţiile corpului se opres inclusiv inima.
Inca nu se stie de ce cascatul este contagios, se ia chiar de la om la caine!
Din ce imi amintesc...
-La un nivel microscopic...atomii se resping intre ei.
Deci in decursul vietii nu atingi nimic cu adevarat.
Indiferent cu ce forta apesi...atomii tai nu se ating cu cei ai materiei pe care o atingi.
-Daca un embrion uman nu si-ar inceteni cresterea..atunci pana la sfarsitul celor 9 luni de sarcina copilul ar fi la fel de mare ca soarele.
-Universul este format din 73 % energie neagra, 23 % materie neagra...doar 0,5 % materie vizibila, si restul sunt gaze.
Adica 96 % din univers nu este vizibil pentru oameni...
-Limba basca este singura limba din Europa care nu are nicio origine in limbile indo-europene si nu se stie originea ei.
-Nu poti sa te sinucizi tinandu-ti respiratia...o sa iti pierzi cunostinta iar apoi o sa respiri involuntar.
-Exista oameni orbi care au invatat sa distinga forma obiectelor si marimea acestora prin ecolocatie.
Sunt la fel ca niste lilieci...
Mai sunt...dar nu imi mai amintesc acum
Am pus intrebarea la favorite, este foarte interesant ce am citit, multumesc NOname.
Iata...tocmai citeam:
http://www.feminis.ro/......-tau-38181
Mi-as dori ca unele sa nu fie adevarate :))