anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot ce a dezvoltat stiinta prin tehnologie si experimente probate vine in contradictie cu Biblia?

69 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Sigur majoritatea descopeririilor de astăzi, neagă creaționismul biblic, și cam toată geneza pentru că e un mit. Mai apoi tot datorită descopeririilor actuale nu există vreo dovadă că ar fi existat un imperiu evreu vreodată în istorie, cu toate că Biblia susține și aberația asta. Alte întrebări stupide?

| anonim_4396 explică (pentru SG1995):

Imperiul evreu nu a existat conform Bibliei. Vezi ca te intinzi aiurea?

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai citit cartea Croniciilor unde se descrie Israelul ca un pseudo-imperiu pe timpul lui Solomon.

Un imperiu are un domeniu geografic mai mare decat israelul antic. Nu poti vorbi ca a existat un imperiu. Evreii nu au cucerit toata tara Canaan pentru ca nu au ascultat de Dumnezeu. Evident ca nu s-a gasit o caracteristica unica in vestigiile arheologice. In plus acei regi evrei s-au succedat pe o perioada de cateva sute de ani, putin timp pentru a se observa caracteristici ale unui imperiu in vestigiile arheologice.

| drutzix a răspuns:

Pai stiinta a dovedit ca daca oile se f'ut privind bete pictate pestrit mieii vor fi pestriti.
Stiinta a mai dovedit ca a existat un potop global
Stiinta a mai dovedit si ca acum cateva mii de ani omenirea era formata din 4 indivizi.
Si ca liliacul e pasare.
Biblia spune ca pamantul e rotund si plat, ghici ce? Nu e asa.
Nu o sa spun ca tot ce e stiintific e contradictoriu bibliei dar multe lucruri.

| anonim_4396 explică (pentru drutzix):

Referitor la oi era "mana" lui Dumnezeu si pe langa asta nu aparea alta specie. Din Biblie reiese ca Pamantul e sferoid si e suspendat in spatiu. Cat despre presupuneri despre trecut este irelevant.

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce legatura are alta specie cu asta? Am aratat doar o chestie din Biblie care e falsa din punct de vedere stiintific.
Mai tii minte cum scrie in Biblie ca Satana l-a dus pe Isus pe munte si i-a aratat tot pamantul? Nu poti face asta pe un pamant sferic.
Si unde scrie ca pamantul e sferic?
De ce e irelevant? Daca zeul a fost acolo si a povestit prin om atunci ar trebui sa stie ca nu a fost niciodata un potop global si nici nu au ramas 2 indivizi din fiecare specie pe pamant, daca ar fi fost asa am fi vazut dovezi.
Si inca ceva cum ramane cu arca de LEMN mai mare decat Titanicul? E imposibil sa faci o barca din lemn atat de mare.
Chiar daca ai putea sa faci asta nu ai avea cum sa bagi 2 din fiecare specie de pe pamant + mancare pentru animale + sa faci un mediu de viata propice pentru ele.
De exemplu lui Noe trebuia sa aduca pe arca si pestii pentru ca daca a plouat cu apa dulce pestii de apa sarata ar fi murit si vicevrsa.
Daca spui ca a fost 'minune' atunci nu ar mai trebui sa cauti raspunsuri in stiinta, pentru ca totul poate fi explicat ca 'minune' fara sa explici altceva.
Ex: Cum functioneaza vaccinul? Minune!

Nu tot ce a fost descoperit/dezvoltat vine in contradictie directa cu Biblia din mai multe motive:
1. Aia care au scris-o erau oameni, poate unii au vazut un fenoment si l-au explicat corect. Leonardo DaVinci a descoperit colesterolul si a prezis corect ca provoaca probleme cu inima, asta nu inseamna ca a fost inspirat de un zeu. Deci e posibil ca in Biblie sa existe o explicatie corecta la un fenomen (nu imi amintesc nimic relevant acum pentru ca a trecut ceva timp de cand am citit-o)
2. Biblia nu discuta toate subiectele ci doar unul destul de limitat Teologia, deci nu o sa vorbeasca de fizica cuantica.
3. Am descoperit/inventat chestii pe care un om din epoca bronzului nici macar nu si le putea imagina.

Vezi ca gandesti putin? Cunostintele s-au acumulat treptat. Pestii n-a fost nevoie sa fie bagati in arca. Satan l-a dus prin viziune pe Cristos. Vaccinul nu e minune. Fizica nu explica ce cauzeaza miscarea particulelor elementare fapt ce constituie in prezent O MINUNE! Au incaput toate speciile reprezentative in arca. Dovada prin care o specie are varietate sau rase. Nordul deasupra spatiului gol si implicit deasupra Sudului. Deci Pamantul e sferoid. Isaia 40:22. Nu e nevoie ca Biblia sa discute toate subiectele. Scrie ca nu include tot. Ai descoperit/inventat cu ratiunea primita de la Dumnezeu. In multe culturi se pomeneste despre un potop. Arca a putut fi construita. Mai gandeste-te inainte sa arunci cu vorbe superficiale. Si in perioada antica erau oameni de stiinta. In Egipt acei oameni de stiinta n-au putut face ce a facut Moise cu toiagul. Deci... nu ai nimerit-o. rolling on the floor

Intrebarea e pusa pentru prezent. Stiinta nu explica ce explica Biblia. Stiinta e limitata in comparatie cu Biblia. Stiinta poate sa multumeasca lui Dumnezeu pentru ratiunea data omului de catre El.

Stiinta nu poate explica ce poate explica Biblia. In concluzie nu ai adus nici un argument sau PROBA pentru a contrazice Biblia. Ai vazut prea multe documentare la TV care "ti-au spalat creierul" ca sa nu poti rationa singur cu propria ta ratiune primita de la Dumnezeu. rolling on the floor

Iov 26:7. rolling on the floor

Legea carantinei si anticolesterol a fost scrisa cu mult inainte de Leonardo DaVinci. Leprosii erau izolati. Evreii nu aveau voie sa manance grasimea jertfelor care trebuia arsa. Asa ca... mai cauta. rolling on the floor

Vorbeste unul care a citit doar o carte despre 'spalare pe creier'. Apropo vezi ca eu nu te-am jignit.
De ce dracu nu trebuiau pestii sa fie in arca? Esti constient ca pestii de apa dulce mor in apa sarata? Te duce creierul sa realizezi ca daca a plouat cu apa dulce pestii de apa sarata ar fi murit?
Arca nu ar fi putut fi construita si chiar daca ar fi fost posibil tot nu ar fi intrat 2 indivizi din fiecare specie pe ea.
Cauta despre USS Wyoming cea mai mare barca de lemn construita. Lemnul avea o tendinta sa se indoaie si sa lase apa sa intre in nava. Apa trebuia pompata 24/7. Arca ar fi trebuit sa fie mai mare decat Wyoming. Dar deh e greu sa gandesti putin rolling on the floor
Ce vrei sa spui prin specii reprezentative?
Deci dovedeste ca a facut ceva Moise cu toiagul (in afara sa se sprijine pe el) si mai discutam laughing
Dovedeste ca ratiunea e de la zeul tau.
Dovedeste ca exista zeul tau

Spalare pe creier nu e jignire. E un termen ce arata cand cineva nu gandeste cu mintea sa ci cu a altora.
Tu-mi ceri mie sa dovedesc. Eu ti-am cerut tie/voua sa dovediti. Te-ai abatut de la intrebare. Tu ai venit cu asa zise "puncte slabe" ale Bibliei in loc sa pui stiinta contra Bibliei.

Ma iei cu USS Wyoming si altii. Tine cont ca arca aia a fost facuta dupa planul lui Dumnezeu si supervizat de El si nu de USS Wyoming. In Biblie da unele detalii privitor la dimensiuni. Cat despre modul cum a fost realizata nu scrie prea multe. Unitatile acelea de lungime din Biblie sunt relative.

Vezi ca gandesti putin?

Practic nu ai raspuns la intrebare: ai venit cu batjocuri. Eu nu am batjocorit stiinta verificata. Nu am venit cu expresii de genul: omul nu a ajuns pe Luna, Pamantul e plat, particulele elementare nu exista, E = m*c2 nue valabila.

Tu/voi veniti cu batjocuri fara temei. Voi credeti ca Dumnezeu e batjocura. Vai de voi.

De ce dracu nu trebuiau pestii sa fie in arca? Poate ca a pus si pesti de apa dulce. Nu intra in detalii din care specii. Se subintelege ca a pus din toate speciile de uscat si pasari.

Esti hazliu si totusi superficial! Razi degeaba rolling on the floor

Cunostinta ingamfa pe omul pacatos. Asa scrie in Biblie. Asa au ajuns majoritatea oamenilor de stiinta. Au inceput sa cunoasca mai multe si automat se ingamfa contra lui Dumnezeu fara temei. Mi-e mila de voi. O sa muriti ca niste animale cu toata "stiinta" voastra.

Cu "stiinta" omului pacatos nu o sa ajungi niciodata sa-l cunosti pe Dumnezeu. Tine cont ca omul pacatos e certat cu Dumnezeu si suporta consecintele efectele neascultarii si din acest motiv e manios contra lui Dumnezeu si cauta tot felul de critici tot felul de motive sa-l conteste pe Dumnezeu. Asta va va aduce moartea vesnica sau moartea a doua prezentata si in teoria evolutiei de fapt.

"Daca spui ca a fost 'minune' atunci nu ar mai trebui sa cauti raspunsuri in stiinta, pentru ca totul poate fi explicat ca 'minune' fara sa explici altceva." Prin aceste cuvinte ti-ai raspuns singur dar nu recunosti. Minunile sunt stiintifice. Dar asta e alta intrebare.

Consider ca nu ati adus PROBE stiintifice contra Bibliei ci doar presupuneri.

Tu esti ala spalat pe creier, dupa cum vezi eu ti-am dat un exemplu de barca de lemn care nu putea naviga pentru ca era prea mare tu ai contra-argumentat cu "minune!".
Alte dovezi ca esti spalat pe creier:
"Stiinta omului pacatos"
"Oamenii de stiinta sunt maniosi pe dumnezeu"
Eu nu am nimic cu zeul tau, consider ca nu exista si ar fi aiurea sa fiu suparat pe un personaj fictiv.
Am obosit tot discutand cu asfel de oameni.
Stiinta functioneaza intr-un fel, Stiinta din mintea ta in alt fel.
Mai intai aduci dovezi ca o ipoteza e adevarata, apoi ceri contra-dovezi pentru argumentele tale.
Nu poti spune "Eu cred ca in centru pamantului sunt pitici roz care creeaza magnetism" - si apoi sa ceri oamenilor dovezi ca nu e asa.
Nu are nici pic de logica.

"Referitor la oi era "mana" lui Dumnezeu si pe langa asta nu aparea alta specie."

Nene prost sau nu ști că unul plus unul nu poate fi trei la fel cum e imposibil o pereche oi albe să fete oi negre pentru simplu faptul că se uită la un băț colorat în timp ce și-o trag, nu e o zic, ci genetica.

"Din Biblie reiese ca Pamantul e sferoid si e suspendat in spatiu."

Pe bune? Îmi dai și mie paragraful unde scrie asta, sau ai scos-o din burtă.

"Cat despre presupuneri despre trecut este irelevant."

Deci ori ești orb, ori nu ai citit Biblia, ori ești ignorant dintr-una trei, nu de alta dar băiatul de mai sus nu face presupuneri pentru că toate, absolut toate aberațiile de mai sus apar în Biblie, dar te rog închide ochi și visează plăcut, numai să nu cumva să ai vise umede cu Satana că poate de violează.

| SG1995 a răspuns (pentru drutzix):

Normal că nu toată Biblia e falsă, doar e un amestec de mitologie și istorie. De fapt în cultura fiecare civilizații care are scrierii religioase se găsesc astfel de chesti.

" Pestii n-a fost nevoie sa fie bagati in arca."

Băi și eu sunt prost la gramatică, da failul tău îl întrece cu mult pe al meu, dar să fim la subiect: Cum adică pești nu trebuia să fie în arcă? Știi că peștii de apă dulce nu pot trăi în apă sărată nu? Nici viceversa nu e posibil. Te rog să experimentezi asta acasă, nu va face decât să verifice argumentul.

"izica nu explica ce cauzeaza miscarea particulelor elementare fapt ce constituie in prezent O MINUNE!"

Deci după creierul tău limitat și îmbâstic de misticism un miracol este egal cu lipsă de informații sau cum?

"Au incaput toate speciile reprezentative in arca."

Știi că la ora actuală numai există 8, 7. 000.000 de specii pe Terra nu? Și în trecut numărul lor era chiar un picuț mai mare. Dar cu dinozauri herr Vasile ce s-a întâmplat? N-a putut Noe să ia în arcă, parcă a avut toate speciile existente.

"În multe culturi se pomeneste despre un potop. "

Asta nu înseamnă că a existat un potop global, dacă o fi existat vreun potop cel mai probabil atins doar o parte din Orientul Mijlociu.

Tine cont ca piticii aia roz nu sunt cauza in sine piticule ci sunt pusi in miscare de ceva. Mai invata fizica piticule si apoi vino sa combati Biblia! rolling on the floor

Nu e nevoie sa privesti in centrul Pamantului ca sa "vezi" piticii cum umbla piticule! Uita-te la minunile din creatie. Cum iti explici ca creste iarba piticule? Ce pune in miscare ce coordoneaza particulele elementare sau piticii din iarba ca sa creasca? rolling on the floor

Mai nea Sebasti treaba aia cu oile a fost minune de la Dumnezeu! Acusa ai inteles-ai? Du-te la stana si spune in gura mare: am citit undeva despre o minune mare... cica se fu'teau oile si ieseau numai sau numai... rolling on the floor Ia si citeste la Isaia 40:22 si la Iov 26:7. Si nu mai vorbi in dodii.

Dar cand ceea ce pune in miscare particulele elementare treptat nu mai actioneaza in folosul tau si imbatranesti nu te manii nu te superi? ori vrei sa spui ca te bucuri? cand acel ceva nu mai e pentru tine? rolling on the floor

Satana poate misca particulele elementare din capul tau in mod subtil posedandu-te subtil dandu-ti doar un bobarnac in directia pacatului din tine spre ceea ce-ti doresti. Asa te fu'te Diavolul in mod subtil ti-o trage atat tie cat si guvernantilor. rolling on the floor

Deci după creierul tău limitat și îmbâstic de misticism un miracol este egal cu lipsă de informații sau cum? Pai da, omul nu va afla niciodata ce sta la baza miscarii particulelor elementare atata timp cat ignora cu incapatanare Duhul Sfant al lui Dumnezeu. Acum ar da-o cu teoria M dar tot la problema asta ajunge: "Ce pune in miscare acele corzi?" Dinozaurii au disparut cu mult timp inainte de 2370 ien cand a fost potopul. Dimensiunile arcei au fost mari. Dimensiunile din Geneza sunt relative. Dumnezeu a facut ca acea imensa arca sa nu se scufunde. Au putut incapea toate cele 8000000 specii. A bagat in arca si pesti de apa dulce: cate doi pastravi, novac, etc. Dupa potop Dumnezeu a distrus arca. Dumnezeu a dat de mancare la toate acele vietati.

Acum te-ai prins? rolling on the floor

| drutzix a răspuns (pentru SG1995):

Sunt de acord. Problema cu amestecul asta e ca indivizi precum vasile nu stiu sa faca diferenta intre istorie si mitologie si se apuca de cules cirese declarand toata cartea ca fiind adevarata

"Cum iti explici ca creste iarba piticule?"
I'm done. Ori esti troll or prea prost pentru universul asta.
Sigur, e o minune dumnezeiasca faptul ca iarba creste laughing.
Explica-mi si mie in intelepciunea ta biblica ce e o particula elementara si cum face ea iarba sa creasca.
Si apropo Scrie dracu un singur raspuns ca nu vreau sa imi apara 5000 de milioane de notificatii.
"cand acel ceva nu mai e pentru tine?" - Deci numai ateii imbatranesc? Super. Asta ar fi o dovada ca zeul tau exista dar NU SE INTAMPLA ASA.

Particulele elementare in sine nu fac iarba sa creasca ci ceea ce le pune in miscare ca sa aiba loc acele reactii chimice inlantuite, adica Duhul Sfant. Cauta in fizica si ai sa vezi ca fizica nu stie. Citeste pe Wikipedia despre forta exprimata in Newtoni si ai sa vezi ca nu gasesti ce cauzeaza fortele. Si eu imbatranesc dar am o speranta mult mai buna decat a ta.

| drutzix a răspuns (pentru doctorandus):

Tare lista happy

Eu ma incadrez la 50 rolling on the floor

Dacă te uiți prin răspunsuriile sale, îți dai seama că tipul e prea fumat să ca să facă diferența în istorie și mitologie, iar când argumentele sale știinfice se reduc la Biblie realizezi că e o pierdere de timp orice arument rațional.

"evreii sunt una și aceeași cu cananiți" - cum se face atunci ca palestinienii ii urasc asa tare pe evrei? Daca aveau origini comune nu se urau asa de tare. Cititi si voia istoria israelului: https://ro.wikipedia.org/wiki/Israel
"Antichitate[modificare | modificare sursă]

Masada, simbol național

Sinagoga antică Kfar Bar'am[38][39]

Cucerirea Ierusalimului în Prima Cruciadă (1099) - dintr-un manuscris medieval
Noțiunea de „Țara Israel", cunoscută în ebraică ca Eretz Yisrael (sau Eretz Yisroel), a fost importantă și sacră pentru poporul evreu din timpurile biblice. Potrivit Pentateuh, Dumnezeu a promis terenul la trei Patriarhi poporului evreu.[40][41] Pe baza scripturii, perioada celor trei Patriarhi a fost plasată undeva la începutul celui de-al doilea mileniu î.Hr."

| drutzix a răspuns (pentru SG1995):

Ai avea o sansa mai mare sa inveti furnicile despre fuziunea nucleara decat sa ai o discutie rationala cu el.

Esti praffff.

De acord.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am prezentat prin argumente si intrebari logice ca NU. Daca contrariati o sa vin cu explicatii suplimentare. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci nu aveti exemple. Atunci raspunsul meu e adevarat. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin descoperirile stiintifice probate poate spune omul ca stiinta poate contrazice Biblia?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele 10 plagi ale Egiptului, de exemplu.
Stiinta spune ca la baza lor au fost doua fenomene naturale.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

M-am referit la lucruri PROBATE si nu presupuse! Te abati de la conditiile intrebarii. Nu degeaba am pus cuvantul PROBATE. Probat inseamna VAZUT, OBSERVAT!

Peste 2000 de ani, nici de Terente nu va fi nimeni sigur.Cica,aveti,dom'le,probe?

Ti-ai raspuns singur! rolling on the floor Un bandit ca Terente peste 2000 ani este posibil sa nu fie probe ale existentei lui. De fapt vor ajunge legende, mituri despre existenta lui in trecut. Asta inseamna ca faptele sale nu au avut loc in trecut? sau ca au fost fenomene naturale? rolling on the floor

Intre noi, femeile, fie vorba, nu la potenta lui financiara ma refereamwinking
De Apostolul Pavel inca se mai stie, iar el a facut mult mai mult rau.

Nu poti veni aici si sa prezinti ca fiind PROBE ceva ce a fost in trecut sau probabil ca a fost in trecut. Vorbesc de prezent, de perioada actuala si nu de ce ar fi putut fi cu 2000 ani in urma sau despre viitor. Cand vorbesc despre Biblie ma refer la cea mai probabila istorie insa intrebarea mea se refera la PROBE din prezent din perioada actuala transcrise in scris, iar rezultatele se vad in inovatii tehnologice. Nu mai bate campii si nu mai devia de la intrebare.

Intrebarea mea este stiintifica si face apel la descoperirile stiintifice actuale si nu la povestiri despre Terente, Pavel. Nu amesteca literatura cu o carte ca Biblia si cu stiinta. Biblia reprezinta totusi o carte mult mai respectabila in comparatie cu altele dat fiind tirajul ei la nivel mondial. In ciuda raspandirii ateismului si a teoriei evolutioniste numarul de Biblii tiparite a crescut. rolling on the floor

Cand ma refer la Biblie ma refer la descrierea facuta in ea referitor la Dumnezeu, scopurile sale, NATURA EXISTENTIALA a Lui, modul cum prezinta Pamantul ca planeta, Universul asa putin dar fara eroare.

Sa nu uitam ca Biblia contine si elemente comparative sau simbolice.

Pai si la ceea ce sustii tu, Vassile, ai probe?
Un Dumnezeu pe care nimeni nu l-a vazut vreodata, care a cuvantat prin niste impostori care vroiau sa iubeasca fecioare si sa manance mielusei la protap?
De asta va este rusine voua, astora care va bateti cu pumnii in piept ca ascultati cuvantul Domnului?
Care cuvant?

Ati putea spune ce caut aici? Vreau sa supun Biblia criticilor stiintifice sa vad daca stiinta poate aduce critici valabile. Nu degeaba am trecut intrebarile mele la sectiunea "Stiinta si Filosofie".

Eu te intreb pe tine sau pe voi care o dati cu stiinta daca aveti PROBE. Eu va intreb pe voi si nu voi pe mine. Raspundeti la intrebare!

Eu pe langa intrebari vin si cu explicatii sau raspunsuri la DE CE? CUM? Voi luati in gluma intrebarile mele, dar sunt cat se poate de serioase. Stiinta raspunde doar la intrebarea CUM? si nu si DE CE? de fapt nici nu exista intrebarea asta in stiinta. Dar asta e alt subiect, alte intrebari. rolling on the floor

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar de ce "ne intrebi"? pari sa stii toate raspunsurile...

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Nu va intreb degeaba. Vreau raspunsuri corecte si logice. Unii din voi m-au pus si pe mine sa ma gandesc la ceva ce nu ma gandisem. Au venit cu argumente logice si legat de intrebare.

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Unii din voi m-au determinat sa aprofundez mai bine unele lucruri si am facut-o. Am facut si unele corectii ajustari.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca e sa o luam asa, NIMIC din biblie nu e PROBAT.

Serios, eu știam că plângiile și sclavia egipteană nu au avut loc niciodată, deoarece ambele fac parte din mitul cultural al evreiilor. Nu există niciun argument valid care să afirme în mod real cele 10 plăgi ale Egiptului.

"Biblia reprezinta totusi o carte mult mai respectabila in comparatie cu altele dat fiind tirajul ei la nivel mondial. In ciuda raspandirii ateismului si a teoriei evolutioniste numarul de Biblii tiparite a crescut. "

Poate printre idioți ăsta e argumentul perfect al credibilități biblice, dar un tip cu juma de creier, nu consideră că numărul de ediții în care se vinde o carte o faci și reală. Uite un exemplu, faptul că s-au vândut mii de exemplare din cărți precum "Codul lui Da Vinci" sau "Harry Potter" nu înseamnă automat că acele cărți sunt și reale, credibile, și demne de luat în serios.

Daca zici ca e mit cultural explica atunci cum a aparut natiunea Israel desteptule!

Draga Sebasti crede-ma ca e lucrarea lui Dumnezeu e "mana" lui pentru ca Biblia sa ajunga in majoritatea locurilor de pe Pamant pentru ca toti "prostii" sa o poata citi pentru ca sa fie proba a ignorantei lor fata de Dumnezeu care va distruge lumea asta ignoranta la Armaghedon. Apocalipsa 16, 19. Cred ca si tu ai sau ai avut o carticica din asta numita Biblie prin casa si ai citit putin din ea. rolling on the floor

Dacă ai studia și istorie nu doar gorgonițele din capul tău, ai aflat că de fapt evreii sunt una și aceeași cu cananiți, nu a fost nicio presupusă cucerire a cananului, pentru că Moise, Aaron și restul nu au existat, au fost pesonaje fictive, asta e consensul tuturor cercetătoriilor, și există dovezi pe tema asta, acum îmi aduci și tu dovezi că un oraș a fost cucerit doar pentru că s-a cântat la tropetă, că un individ a desfăcut Marea Roșie în două, că nou-născuți evrei au fost masacrați de o frumoasă ființă binevoitoare trimisă de Dumnezeu.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

La ce te referi? Da un exemplu.

| RainMan68 a răspuns:

Buna ziua! Din pacate, din cauza ca abia mi.am facut cont pe TPU nu pot trimite mesaje private sad Voiam sa vorbesc mai detaliat cu dvs. pentru ca va sustin punctul de vedere.
Daca doriti sa vorbim puteti sa ma adaugati pe discord : RainMan68#2011 sau sa imi dati un mesaj privat cu nr dvs de whatsapp sau o retea sociala ca sa vorbim. Apreciez foarte mult credinta dvs in biblie si dzeu. In zilele din urma, putini oameni vor mai crede in dzeu.

| anonim_4396 explică (pentru RainMan68):

Facebook: Cunoscatorul Stiu
sau mail:
cunoscatorul.stiu@gmail.com

| lamadame a răspuns:

Nu neaparat. de exemplu uita-te la numarul lui Fibonacci, niciun om simplu, oricat de inteligent ar fi, nu ar putea crea asa ceva. Nimic nu e la intamplare, deci n-ar avea de ce sa contrazica Biblia.
PS: uita-te pe www.laamadame.blogspot.com, poate iti dai cu parerea :D Multumesc anticipat!

| anonim_4396 explică (pentru lamadame):

Nu functioneaza blogul tau. Da eroare.