| RAY a întrebat:

Totii astia care spun ca banii nu le aduce fericirea de ce se lupta sa aiba cat mai multi?

banii sunt foarte importanti in viata, si un orb vede mai bine realitatea, sau ipocrizia e mare

Răspuns Câştigător
| Omulrational a răspuns:

Pentru mine sanatatea e pe primul loc, dar fara bani practic nu existi, asta spune societatea asta.Suntem manipulati sa fim niste sclavi ai banilor, controlati de mass-media, manipulati de diferite de mase de oameni.Un singur cuvant si am putea sa nu mai fim aici, sau sa luam atitudine, dar vorbesc degeaba cand vecinul isi ia sticla de bere si isi fumeaza ultimele tigari din alocatia copilului.

| RAY explică (pentru Omulrational):

Ai dreptate, ce avatar frumos ai, si eu vecinii care beau, fumeaza, datorii la banca spun ca nu au

63 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ba din contra, cei care nu are bani spune asta, pisica cand nu ajunge la carnati zice ca nu-i place ca sunt strambi.

| EmaS a răspuns:

Banii sunt necesari unui trai decent.Dar ei nu iti aduc fericirea.Cu bani poți cumpăra un pat, dar nu poți cumpăra somnul, poți cumpăra cărți, dar nu și înțelepciune, poți cumpăra hrană, dar nu și pofta de mâncare, o casă, dar nu şi un cămin, medicamente, dar nu sănătate, luxul, dar nu şi fericirea, imaginea, dar nu şi caracterul, religia, dar nu și salvarea.

| RAY explică (pentru EmaS):

Fiecare are propia parere, nu oblig pe nimeni sa aiba acelasi ca a mea, ai dreptate ofera un trai decent pentru mine aduce si intretine fericirea

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Citate de tipul celui dat de tine, merg, cand sunt spuse de o adolescenta semi-retardata de 15 ani,care nu stiu cum merg lucrurile in lumea reala,pe facebook sau orice alt site unde isi pierd timpul cei ce o ard pe idiotenii semi-inspirative.

Ai auzit de vitamine ce stimuleaza pofta de mancare?
Ai auzit de somnifere?
Ai auzit de acomodare, in acea casa, pentru a o transforma in camin? Si oricum, e preferabil sa ai o casa decat un camin.Du-te de vorbeste cu unul ce si-a pierdut casa cu recuperatori/camatari, si te vei convinge.
Ai auzit de bypass coronarian? Costa 200 de mii de dolari,da' iti da niste multi ani buni de trait in continuare,daca te chinuie inima.
Ai auzit ca fericirea e abstracta,dar mai ales,variabila,de la om la om?
Ai auzit ca singura salvare sta in spargerea lanturilor in care omul este tintuit de religii,popi, muftii, rabini, carti antice scandalose si zei malevolenti?

La caracter ai dreptate, acolo n-am ce zice.

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Tu nu intelegi care este esenta celor spuse de mine. Poti sa ai bani dar cu ei nu poti sa cumperi dragostea adevarata.De exemplu eu aveam un pretendent a carui tata lucra in Minister aveau foarte multe bogatii, dar eu l-am iubit pe fostul meu logodnic si am ales ceea ce mi-a placut.La fel este si cu sanatatea, poti sa iti cumperi medicamente, dar nu sanatate, somnifere dar nu odihna.

Multe pers fara medicamente mor

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Cu BANI poti sa cumperi absolut tot, sanatatea daca e posibil o refaci cu medicamente bune iar cu somnifer chiar te odihnesti bine

| EmaS a răspuns:

Pentru mine banii nu reprezinta o prioritate. Daca inainte incercam sa acumulez cat mai multe bogatii si tot nu eram fericita, caci lacomia de avere este ca o lipitoare care spune,, mai vreau,, acum nu sunt o prioritate pentru mine, dar am gasit bucuria si pacea.

Asta nu inseamna ca nu aduce fericirea ca tie nu tia adus

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Nu poti sa cumperi fericirea cu bani.In schimb poti sa fi fericit daca esti multumitor cu ceea ce ai.ACESTA ESTE SECRETUL FERICIRII!

Din contra a fi multumit cu cea ce ai vei ramane static, trebuie sa vrei mai mult asa evoluezi

| SaveTheNature a răspuns (pentru EmaS):

Corect Ema.De acord cu tine.

Multumitor?
Parerea mea este ca cu bani cumperi fericirea si m-am convins de multe ori, parerea ta e alta fiecare cu a lui, o sa intelegi si tu acest lucru dar mai tirziu cind vei da de Doamne Fereste,, faliment"

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai dreptate. Tatal meu este foarte bolnav si are parte de cel mai bun tratament, are tot sprijinul si dragostea familiei, din punct de vedere omenesc se face tot ce este posibil, dar starea lui de sanatate este aceeasi.CU BANI NU POTI SA CUMPERI SANATATE!

Sanatatea nu o cumperi dar restul cu bani poti cumpara

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce anume, fericirea, poti sa cumperi iubirea cuiva cu bani? Niciodata!

Ema poti cumpara iubirea cuiva cu banii, bine nu-i dai banii i dai cadourii isi arati iubirea pentru pers iubita

| harciog a răspuns:

Baiii,pune-mi naibii interdictia aia ca iese iar scandal...

| DorelSudoru a răspuns:

Ipocrizia e prea mare.
Lasa-i sa continue sa gandeasca cum vor.

| SaveTheNature a răspuns:

Hai ca iti explic eu. sigur ai sa intelegi desi vei nega asta.
Ne uitam in jur si vedem oameni realizati dpdv material.
Au o casa faina,o masina scumputa,haine de firma si in general isi permit vacante si in general de toate.
Insa putini stiu cum au facut acei oameni acei bani, si promovand astfel de valor, oamenii saraci o sa se simta mereu inferiori,si ei la randul lor, nu vor mai tine cont de mijloacele prin care vor face acei bani.
Fie ca vor baga mana in buzunarul statului(prin fiscalitate, piata neagra etc) vor baga mana in buzunarul meu de fapt.
Si mai rau, unii fura de pe carduri direct. Unii dau tepe pe internet. Unii fac se prostitueaza pe acei bani. E dramatic ce se intampla.
E foarte foarte greu, ca cineva prin munca cibnstita sa ajunga sa se imbogateasca.
E dramatic in acelasi timp, ca un doctorant sa fie sarac si unul cu 4 clase sa fie bogat. E foarte dureros.

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru SaveTheNature):

happy Ai mare dreptate, desi sunt sigura ca multi de aici te vor contrazice.

| Winniee a răspuns:

Cine a zis ca banii nu aduc fericirea, nu a stiut de unde sa cumpere.

| Razvanel93 a răspuns:

Iti raspund la intrebare cu un exemplu. Daca ai un apartament cu o camera, iti dorecti un apartement cu 4 camere iar mai apoi o casa. Daca ai 1 milion de lei in banca iti doresti maai mult. Din aceasa cauza banii nu aduc fericirea pentru ca asa suntem noi oamenii(majoritatea) ne dorim tot mai mult.

| Irinnaaa a răspuns:

Inainte sa-ti pui o astfel de problema, ar trebui sa-ti revizuiesti gramatica. Stai tare prost, gogule. ( Ti-as spune ca fara ea o sa ai foarte, foarte mari probleme, dar in ziua de azi, la cata prostie se promoveaza... Ma rog, treaba ta din ce clasa sociala vrei sa faci parte. )

| Anonima264 a răspuns:

Pai multi care spun ca banii nu aduc fericirea dar lupta pentru ei:
a.Probabil mint.
b.Totusi lumea lupta pentru bani ca sa isi satisfaca nevoile!(ca asta cam face orice eprsoana)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt unii bogatasi, se plang ca banii nu le aduc fericirea doar ca n-au de altceva ce sa se planga, cu exceptia celor bolnavi sau lipsiti de dragoste. Exista boli incurabile, din pacate. Dragostea o gasesti greu de tot. Orice om, pana la urma are nevoie de sufletul pereche.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne luptam sa avem cat mai multi pentru ca avem nevoie de mancare, imbracaminte, consultatii, etc.
Dar asta nu inseamna ca banii te fac fericit.Nu.
E o necesitate materiala care cauzeaza stres, nervi, etc.Nicidecum fericire.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce stiu eu? or fi de-aia de sterpelesc de pe la supermarketuri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii sunt cel mai important lucru in viata dupa parinti si sanatate
Eu singura cred ca banii aduc fericirea deoarece pur si simplu cu multi bani te simti mai increzut, liber si inca senzatia ca orce vrei poate fi al tau e super
Visul meu este sa devin fffoarte bogata (sunt fata) altele cred ca familia copii sunt cel mai important lucru in viata si astfel o strica si mai tare
Sper ca te-am ajutat

| Zeflemitoarea a răspuns:

Toţi ăştia care pun întrebări irelevante, de ce sunt mereu agramaţi? De ce?

| valentino52 a răspuns:

No money no honey

| anonim_4396 a răspuns (pentru valentino52):

De acord
no comment happy happy happy

| TiffanyღBJ a răspuns:

Banii nu le ADUCE fericire?
Si TOTII?
Serios?

| TiffanyღBJ a răspuns:

Ai un mod foarte ciudat de a vedea viata, probabil o sa realizezi asta mai tarziu, cand te vei maturiza. Sau poate ai motivele tale sa gandesti asa.
Have a nice life happy

| RAY explică (pentru TiffanyღBJ):

Mam maturizat deja, crede-ma viata fara banii e foarte grea

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru RAY):

Ok happy

| RAY explică (pentru TiffanyღBJ):

Nb

| Wøodenpints a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

Eu nu înţeleg. A te maturiza,înseamnă sa-ţi schimbi modul de gândire? Presupun că tu te consideri matură, şi ai impresia că gândeşti corect. Iar dacă eu sunt total împotriva a ceea ce gândeşti tu, sunt imatur, şi mai târziu tot am să-ţi dau dreptate.
Dacă asta ai înţeles tu din maturizare, te compătimesc.

| RAY explică (pentru Wøodenpints):

E o fata crescuta de parintii, logic ca habar nu are cum e viata din moment ce nu a dat ochii cu ea

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu, nu asta inseamna maturizare. Cu siguranta in tumpul procesului de maturizare iti schimbi perceptia despre viata si modul de a gandi pentru ca un om matur nu mai gandeste sau nu ar trebui sa mai gandeasca la fel ca un copil.
Eu am propriile mele opinii si nu oblig pe nimeni sa fie de acord cu ele, doar mi le exprim si le explic. Faptul ca tu ai opinii diferite de ale mele este chiar foarte bine pentru ca daca oti oamenii ar fi de acord, lumea ar fi un loc foarte plictisitor. Asa cum tu consideri ca gandesti corect, si eu consider ca gandesc corect. Viata ne va da raspunsurile. Oricum, eu sunt mult mai amre decat tine, deci am mai multa experienta de viata. happy
Dupa cum ai vazut, eu am acceptat faptul ca poat raymusic22tm are motivele sale pentru care gandeste asa, deci nu am incercat sa conving pe nimeni sa gandasca la fel ca mine. Mi-am spus doar punctul de vedere.

A te maturiza nu înseamnă să ti se pară pueril tot ce ai făcut înainte.
Iar persoanele "mature" sunt extrem de plictisitoare.

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru Wøodenpints):

Whatever!

Tipic laughing

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru Wøodenpints):

De fapt, cred că definiţia ei de maturizare este că la vederea unei bancnote de...10 lei, să zicem, nu se mai gândeşte că ar putea să-şi cumpere 2 păpuşi, ca la vârsta de 5 ani, ci la faptul că poate avea prezervative pentru toată săptămâna.

| Morrigan a răspuns:

Banii nu aduc fericirea, dar o intretin

| Rollwo a răspuns:

Da raymusic, dar gandeste-te asa.
Ce ai alege intre bogatie si sanatate?
Sper ca te-am pus pe ganduri.
Bafta happy!

| RAY explică (pentru Rollwo):

Daca ai bogatie ai si sanatate

| Rollwo a răspuns (pentru RAY):

Nu este adevarat! Sa zicem ca ai cancer si esti putred de bogat.Te duci intr-o tara organizata, bogata si mare si urmezi un tratament.Corpul tau in momentul in care nu mai rezista tratamentului, mori.

| RAY explică (pentru Rollwo):

Si sarac te vei vindeca? macar bogat te tratezi dar find sarac mori in chinurii

| Rollwo a răspuns (pentru RAY):

Scuze ca iti zic, dar ai un caracter infect.Tu te uiti doar dupa bani.Ei bine, oricine poate castiga bani, muncind.Banii nu cad din ceruri.Dar sanatatea ta nu ai cum sa o muncesti decat daca mananci sanatos si faci miscare.Dar exista mii de virusi care duc la boli letale vietii.Sanatatea este cea mai importanta!

| speşăl a răspuns (pentru Rollwo):

Un nonsens, miile de virusi care duc la boli letale(nu letale vietii.) sunt atrasi mai mult de oamenii bogati? Sanatatea nu o poti munci, ce vrei sa zici? Nu oricine poate munci cum zici tu, din multe motive in primul rand si in plus Daca banii nu aduc fericirea de ce toata lumea vrea un serviciu? Fi tu fericit fara bani si lasa-ne pe noi.
Am vazut multe cazuri de oameni foarte saraci foarte bolnavi caruia le trebuiau bani sa isi traiasca viata.

| RAY explică (pentru speşăl):

Meriti funda, dar sa vad ce ras primesc, gandesti matur, te felicit

| oAnna a răspuns (pentru RAY):

Prostie,Mi-ai da un ochi pentru bogatie?

| RAY explică (pentru oAnna):

Vezi tu daca imi citeai raspunsurile vedeai ca eu am tot repetat cele 3 lucururi importante 1 sanatatea corporala si mintala
2 banii = sa ai ce isi doresti material, 3 iubirea astea 3 nu poti sa le cumperi sau le ignori, eu m-am referit nu sa platesti o fata sa ai iubirea ei, si sa isi aratati iubirea fata de ea prin cum poti ai inteles?

| speşăl a răspuns (pentru RAY):

Mersi frumos, funda oricum nu e ceea ce ma intereseaza pe mine, mie imi place in general sa socializez si o sa incerc sa ii ajut pe altii cu ceea ce ma pricep ca atunci cand am nevoie de ceva sa fiu si eu ajutat. Daca gandesc matur nu stiu ca nu am nici mai mult nici mai putin de 15 ani dar iti multumesc de comentariu.

| speşăl a răspuns:

Nu o sa fii sanatos prea mult timp fara bani, in primul rand. In al doilea bani chiar aduc fericirea sau daca nu banii atunci bunurile materiale. Daca esti sarac nu iti poti permite ce isi permite un bogat dar un bogat, prin foarte multe cai, poate obtine niste prieteni buni sau sanatate, macar cat a unui sarac.
Eu insa nu iti recomand sa privesti viata din unghiul asta.

| speşăl a răspuns (pentru speşăl):

Sau mai bine zis iti recomand sa nu o faci

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru speşăl):

Mda, dar s-ar putea ca prietenii aia sa nu fie chiar adevarati, ci sa stea pe langa el din interes. Si daca intr-o zi isi pierde averea, sa dispara si ei...

| speşăl a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

Asta e doar o presupunere.

| crystyanz a răspuns:

Ascultati, Vescan - Ne inchinam la bani.
Versurile zic tot.
Daca va e lene sa ascultati, atunci cititi versurile. Pana la capat!

http://www.versuri-noi.com/versuri-vescan-feat-cumicu-ne-inchinam.html

| ingerasfaraaripi a răspuns:

Rollwo, tu spui asta, da gandesti ca daca nu ai bani nu ai nici sanatate! Medicamentele, consulatiile, operatiile sunt foarte scumpe in ziua de azi, asa ca mai bine te sfatuiesc sa gandesti mai intai!

Întrebări similare