Vad ceea ce mi-ar plăcea sa vad in realitate, ceea ce s-a întâmplat pe parcursul zilei.simt...depinde,ca mi-ar plăcea sa fiu undeva departe, singura doar cu gandurile mele
Vad doar o lumina depinde ce lumina este in locul in care am inchis ochii, dar de ce?
Fiecare vedem si simtim cate ceva diferit, sunt curios fiecare ce vede sau ce simte.
Pai simt dragostea lui...
Si vad totul din perspectiva mea. Adica... Cum ce mi-ar placea mie sa se petreaca in urmatoarele clipe/minute/ore. Sau simt un val usor de relaxare care ma ia prin spumele lui si ma poarta pana cand ajung la ceea ce-mi doresc.
Tu?
Eu de obicei vad negru, sau rosu daca ma uit la o lumina alba puternica. Uneori cand vad negru pot percepe artefacte de diferite culori, de obicei verde, albastru sau chiar alb.
In rest pot sa imi amintesc ceea ce am vazut in trecut si sa recreez imagini si secvente video. Din nefericire, nu am capacitati supernormale, ca sa vad ce vad altii.
Se învârte și soarele... nu în jurul pământului cum își închipuiau unii pe vremuri ci în jurul capului meu astral!
Diverse tipare de culori fara nici un sens si nici o ordine.Nu pot definii culorile ele fiind total diferite fata de ce vad cu ochii deschisi.De multe ori cand inchid ochii aud acel sunet static ca la TV si vad cam aceeasi imagine statica doar in alte culori mai inchise de obicei.Pana acum cativa ani vedeam doar negru si atat
boborock2011 întreabă: