| Mariela_1621 a întrebat:

Uluitor! Moartea l-a schimbat radical. Howard Storm, un fost-ateu spune ca de cand a avut o experienta in moarte clinica vede lucrurile altfel :). Marturia lui aici : http://www.youtube.com/watch?v=bnXqAHAHhLM&feature=relat ed Ce spuneti?

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt multe astfel de cazuri iar cei ce nu cred pur si simplu nu vor sa creada, inchid ochii, sunt ignoranti.Ma bucur ca s-a intors la credinta.Multumim pentru postare.

| Parintele a răspuns:

Probabil ca el nu a fost niciodata ateu.ci doar un teribilist.

| Gospell a răspuns:

In primul rand ma bucur pentru ca acea persoana s-a intors de la ateism la proslavirea Lui Dumnezeu. Si sunt o gramada de oameni care au trecut prin asemenea experiente... iar prin aceste experiente ar trebuie sa ia aminte si ceilalti... insa este o vorba din popor : Pana cand nu dai cu capul de pragul de sus al usii nu-l vezi pe cel de jos

| Marcian a răspuns:

Sper ca mai multi oameni sa ajunga la aceeasi concluzie.

| karellen a răspuns:

O fi, daca spune el. nu putem sti cum vom reactiona in fata mortii, uneori si cele mai ferme convingeri ne pot fi zguduite de experiente intense, ultime.

| liviu00 a răspuns:

Uluitor... toti prostii cred.

| katala a răspuns:

Ce te mira de fapt? Toate persoanele care au trecut prin astfel de experiente s-au schimbat major. Si e normal, pentru ca accesezi un alt nivel al cunoasterii si nu mai poti sa vezi lucrurile la fel ca pana atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum am spus mereu ca a crede sau nu se datoreaza experientelor traite si nu stiintei sau adoptarii unor diferite teorii.Cum spunea Papini in "Amurgul filozofilor;"Sa nu cumva sa credeti ca un ateu daca spune ca nu ii este frica de moarte e adevarat caci in realitate n-aveti idee ca el se teme mult mai mult decit puteti crede"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi suna a titlu a la Dan Diaconescu, formularea ta. Succese!