Te duci la grădina zoo. Dacă au cimpanzei, te întâlnești cu vărul tău, că aveți ADN-ul la fel, doar 1% diferă.
Relatiile barbat-femeie:
- la inceput sunt "pisicuta mea", "iepurasul meu", etc.
- la sfarsit se transforma in "scroafa ordinara", "porcule"...
Eu cred in Ancient Aliens, adica au venit extraterestrii si au facut om din maimuta
Nu te ruga de oameni să primești răspunsuri, Dumnezeu e răspunsul la toate întrebările.
In primul rand teoria evolutiei nu a negat niciodata faptul ca Dumnezeu a creat lumea si viata. Teoria evolutiei pur si simplu nu se ocupa cu zeii si nu face niciun fel de afirmatii despre ei. Uite ce zice Popper: ca sa acceptam o teorie trebuie s-o testam, adica sa incercam sa dovedim ca face predictii false. Daca rezista la un test: slabuta. Daca rezista la zece teste: oleaca mai tare. Daca rezista la o suta de teste: si mai tare. Daca rezista la o mie de teste: solida. Daca rezista la zece mii de teste: acceptata pe larg. Pe aceasta baza se accepta sau resping teorii stiintifice si nu pe demonstratii matematice netestate empiric. Si sezi bland, nici in fizica nucleara nu e altfel, deci se poarta si la case mai mari.
anonim_4396 întreabă: