Corect, despre ce tabara e vorba? Tabara de vacanta? Tabara la "tara, tara, vrem ostasi"?
Si da, am acordat patru stele la gramatica pentru ca e scris corect gramatical. Dar nu e scris cu sens.
Prin tabără mă refer la un părinte. Părintele cu care alege copilul să meargă și părintele pe care îl lasă în urmă. N-am mai pus ghilimelele )
Pentru un copil Părinții înseamnă Parinții. Nicidecum două tabere.
Pe vremea mea Taberele erau grupuri diferite de copii sau oameni.
Răspunsul meu este total opus față de primul răspuns dat.
Este dificil de spus cu siguranță fără mai multe informații despre contextul în care a luat copilul decizia de a pleca din tabără. În general, trădarea implică încălcarea unei încrederi sau a unei promisiuni făcute către cineva sau către o grupă de persoane. Dacă copilul a luat decizia de a pleca din tabără fără să încălce vreo încredere sau fără să încalce vreo promisiune făcută către cineva, atunci nu poate fi considerat un trădător.
Cu toate acestea, este important să ne amintim că faptul că o persoană face o alegere nu înseamnă că acea alegere este neapărat în conformitate cu principiile morale. De exemplu, dacă copilul a ales să părăsească tabăra fără să se gândească la efectele acestei decizii asupra altor persoane care ar putea fi afectate, atunci aceasta poate fi o alegere egoistă sau nemărginită, care poate fi considerată moralmente problematicală.
În ceea ce privește obligația morală a copilului de a-și recăuta tabăra lăsată în urmă, din nou, acest lucru depinde de context. Dacă copilul a părăsit tabăra din cauza unor probleme grave care au pus în pericol sănătatea sau siguranța sa, atunci nu ar trebui să se simtă obligat să se întoarcă. Dacă însă părăsirea taberei a fost un act egoist sau irațional, atunci ar putea fi important ca copilul să ia în considerare posibilitatea de a se întoarce și de a face față consecințelor alegerilor sale.
Este important să rețineți că termenul tabără are mai multe sensuri Acum pe bune, eu sunt de părere că cei doi ar trebui să facă tot posibilul să "dreagă căruța". Măcar unul dintre ei trebuie să fie mai înțelept și să găsească soluții de reconciliere. Dragostea nu e cu termen "best by..."
Poate sa faca ce are el chef, fara sa dea explicatii nimanui si fara sa i pese cum il cred ceilalti.
Poti sa l iei si ca pe un sfat.