Da,si Dragnea a instaurat o dictatura doar ca noi avem halucinatii si credem ca e la puscarie.
As zice ca asta este atunci. (:
Si as mai zice si ca... daca totul ar fi asa, atunci exista sansa si sa existe altceva, care sa ne fi facut sa ne imaginam ca exista aceasta bula, si sa ne punem problema asa, pentru a nu putea sa intelegem adevarul din spatele acestui lucru. Sau altul, din spatele acestui lucru. Sau altul... si asa mai departe. Sau poate chiar niciunul.
Poate chiar acest "experiment social" ne-a facut sa ne intrebam asta, ca exista acest experiment social, cand de fapt... nici nu avem idee ce ar putea sa fie
Pana la urma daca iti intra un ghimpe in picior nu poti sa zici ca ghimpele nici nu exista si nu e acolo, ci trebuie scos. Asta e logica mea de taranca.
Cineva s-a uitat de prea multe ori la Inception si Never let me go.
Poate si la Cloud Atlas.
Nu e nici un execitiu de imaginatie ca o parte din ce spui e adevarat. Sutem ca intr-un fel de experiment social. iar pana acum Romania nu a vrut sa faca nimic ca sa il opreasca, pandemia de covid nu exista iar memoria se poate modifica de la distanta dar nu cred ca au ei chiar asa de avasata tehnologie ca sa stearga memoria fara sa apara unele erori.
Nu m-as fi intrebat asta daca intr-o dimineața nu m-as fi trezit intr-un loc necunoscut si nu eram beat sau ceva.
Nu stiu de altii dar eu am avut toata viata impresia ca ceva e in neregula. Deci oricum acest 'experiment social' e de rahat intrucat nu ofera iluzia libertatii pe deplin asa cum o face 'realitatea'.
Da, ceva este in neregula, dar cum am spus... daca "cineva" voia sa ne gandim fix la asta, ca tu sa te gandesti la asta... la asta te-ai gandit.
Cum tu crezi asta, si totul ar putea sa se invarta in jurul tau, la fel de bine ar putea sa vina altcineva, cu o alta teorie, sa citeasca intrebarea ta si sa creada ca asa a fost "programat" corpul tau, sa spui tu asta acum.
Multe persoane considera ca ceva este in neregula. Crezi ca mie mi-au placut mereu cum stau lucrurile? Ca duc cea mai frumoasa viata? Ca nu as vrea sa opresc acest flux de... orice ar fi, care ne face sa traim asa? Ca nu as vrea sa scap din realitatea asta?
Indiferent de ce gandim, toate acest lucruri sunt rezultate ale creierului nostru, si nimic mai mult, aceasta este realitatea pe care o traim in aceasta viata, iar singura modalitate de "scapare" este dupa moarte.
Cum sa te nelinisteasca ca nu sunt banii făcuți din plastic?
Dacă nu i-ai prins pe aia de hârtie asta e, te consolezi cu faptul ca o groaza de tari încă au bani de hârtie.
Ce prostii tot spui tu acolo? Mi a luat mult timp sa gandesc chestia asta de una singura. Nu am zis ca se invarte tot in jurul meu. Wrong. Experimentul e real si chiar toata lumea vorbeste despre el intr-un mod subtil.
Ai nevoie de un masaj? De vitamina D? Vrei sa te muste cineva de ureche? Imi plac exercitiile de imaginatie, dar astea gen Matrix sunt slabe. Slabe de tot. Vrei un exercitiu de imaginatie misto? Imagineaza-ti ca ai ratat o intersectie in viata si acum esti intr-o varianta unidirectionala care duce catre nicaieri. Undeva, intr-o alta dimensiune, esti alaturi de ala cu care ti-ai fi petrecut intreaga viata si totul ar fi fost minunat, ati fi avut o turma de copii, nu v-ati fi plictisit niciodata unul de celalalt, iar lumea din jur ar fi fost de o mie de ori mai misto. Ei?
Eu zic ca ai prea mult timp liber si omul cand are prea mult timp la dispozitie ii fata mintea tot felul nebunii? E interesant ce zici tu acolo. Poate scrii un roman SF.
Ok, deci eu spun prostii.
Nu este nicio problema. Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect.
Numai bine ^_^
Nu e nici un experiment si lumea da vorbeste intr-un mod subtil despre situatia actuala deoarece vor sa ii convinga pe romani sa imi faca dreptate si ca sa putem scapa de voice to skull. Eu sunt persoana inj urul careia se invarte totul plus ca mai sunt altele secundare care au ajuns la fel fara vina lor in centrul atentiei si atele care s-au bagat intentionat.
'esti alaturi de ala cu care ti-ai fi petrecut intreaga viata' Boooring... Teoria asta e foarte credibila, nu degeaba se vorbește in filme, muzica si oriunde ca traim intr-un vis; actele astea artistice au o componenta reala. Tu ai putea sa fi 'incurcatorul de serviciu'. De fapt, chiar asta esti.
Corect, boring. And lame as f*ck. Cel putin privind din perspectiva alora care nu au parte de asa ceva. Care eventual realizeaza ca totul nu a fost decat o mare iluzie. Intotdeauna. P.S. Ce sa incurc? Multumesc pentru insigna, dar te rog detaliaza-mi rolul. Pare interesant.
De unde dracu stii tu ca n am parte? Nu vorbesti in plus cumva?
Vorbești tu care ai o femeie dezbrăcata pe jumate la poza de profil. Tu care nu demult spuneai pe-aici ca ai probleme cu sotia (if i m not wrong).
"P.S. Ce sa incurc"
Ironizezi adevarul stiind si tu ca copiii sunt sensibili la ironiile tale.
De ce faci presupuneri ca eu as face presupuneri? Isn't this just another matrix?
Eu o vad pe jumatate imbracata lejer. Tu o vezi pe jumatate dezbracata. Unde e adevarul? P.S. Eu am probleme cu toata lumea din jur, cu foarte putine exceptii. Sotia nu e una dintre exceptiile alea. Ce relevanta are asta?
Sensibilii sa se duca in alta parte. Si eu de multe ori ma surprind fiind idiot si stresindu-ma din motive din care nu ar trebui sa o fac. Daca pot sa ies din situatia aia, o fac. Daca nu, o evit. Daca nici-nici, atunci incerc sa inghit si sa merg inainte.
Da acum poti sa spui chestii ilogice ca sa nu mai răspunzi mai sus. Asta nu e un mod de a te scuza.
Si o maimuta facea twerk la mine in bucatarie..Serios? Cand?
Pai bai baiatule sa-ti zic ce relevanta are: tu imi spui sa-mi gasesc un cineva cu care sa traiesc fericit si ceva de o caruta de copii ai mai zis si acum acum imi zici ca ai probleme cu your *** wonderful wife Chiar nu mi pasa. Dar macar daca stii ca viata ta in 2 e atat de problematica sau poate doar putin problematica oricum departe de a fi minunata, de ce ii sfătuiești si pe altii sa repete greseala, aceeasi greseala?
Deci cum ziceam, nu ai citit cu atentie. Am zis eu CE SA FACI? Am zis ca poate intr-o lume paralela s-a intimplat aia. Poate in asta nu asta e varianta cea mai buna pentru tine. Ma raportam fix la sf-ul din intrebare, nu incercam sa vin cu nici o sugestie. P.S. Daca cineva e intolerant la lactoza, inseamna ca nimeni nu mai trebuie' sa bea lapte pe planeta asta?
P.S. 2 Ce te-ai stirnit asa de tare? Sindrom post-menstrual, pre-menstrual, sau asta e starea ta naturala 365 de zile pe an?
Deci nu ma las pana nu ajung la o concluzie cu tine. Am mai vazut de astia pe TPU care spuneti ceva si dupa nu va asumati: cine a zis? cand am presupus, etc.
"'esti alaturi de ala cu care ti-ai fi petrecut intreaga viata' Boooring."
"Corect, boring. And lame as f*ck. Cel putin privind din perspectiva alora care nu au parte de asa ceva."
Acum zici ca tu nu vorbeai cu interlocutorul tau, adica cu mine, ci cu altcineva?
Pana la urma la mine te refereai, nu aveai la cine altcineva si daca cumva chiar te refereai la altcineva înseamnă ca nu poti sa mentii un fir logic al discuției pentru ca e ilogic sa aduci pe altcineva in discuție.