| Mogiojojo a întrebat:

Un exercitiu de imaginatie pentru voi TPUistilor: haide sa ne imaginam ca suntem intr-un mare experiment, social unul foarte big si noi suntem un fel de subiecti si ne ducem viata de zi cu zi intr-o bula si in lumea reala se intampla schimbari reale gen razboaie sau poate banii nostri nici nu mai arata asa, poate nici nu mai sunt din plastic (asta ma super nelinisteste) poate Iohannis e mort si noi nu stim nimic. Poate covidul nici nu exista si e o minciunica (hapciu)... anyway. Daca am semnat un contract si nu ne mai amintim pentru ca ni s-a sters memoria (chiar se poate sterge, nu te stramba)? So what do you all say?
Daca femeile in realitate nici nu au ciclu si pe mine ma dor aici ovarele da mor?

64 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca te dor ovarele ia un advil,poate iti trece. Experiment social aia da,daca am fi fost acolo eram deja dusi de multa vreme,mai tate expeprimentele sociale au dat-o in bara laughing
Memoria nu cred ca se poate sterge,poate aia de la calculatoare,ce avem noi nici macar nu stim cum functioneaza,dapai sa mai si stergi ceva.
Fiecare cu cel doare, pe tine stim ai spus te dor ovarele, asta e, fiecare cum s-a nascut.
Filmul asta l-am vazut, cum se numeste Extinction e din 2018, daca nu l-ai vazut e bun de vizionat.
Aia traiau cam ceva genul ce spui tu,doar ca erau sintetici, dar ei nu stiau,, sau unia din ei.
Dar pe femeile din film nu le dureau ovarele, erau sintetitice, cred ca in scenariul asta al nostru astia is slabuti, sau poate le place sa faca oamenii sa sufere laughing

| Mogiojojo explică (pentru relian):

E ok, mi-a trecut si ciclul de atunci.

Mi se pare crazy sa spui ca memoria nu se poate sterge cand s-au facut atatea studii pe creier; numai eu stiu atatea metode de a sterge o informatie de la o persoana (eu care nu am studii, ci doar am mai citit pe ici, pe colo).

| relian a răspuns (pentru Mogiojojo):

Una este cititu, alta e sa fie adevarat sau sa poti face.Ai citit pe ici colo, aia da, aia arata sigur ca se poate.E bun si asa rau.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mogiojojo):

Lumineaza-ne, te rog.