anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un mic filmulet legat de evolutie :

https://www.youtube.com/watch?v=sADAlQsBRUc

Acum clasicul : cum comentati?

* postarea are mai mult rol informativ si nu cauta o rezolvare. Cu toate acestea, nu trebuie stearsa. Puteti sa va spuneti parerea legata de acel filmulet, de acele argumente / afirmatii.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Interesant. Mi-a plăcut...în special ideile şi analogiile ceva mai originale (pe care încâ nu le-am întâlnit).

| KhludCiprian a răspuns:

E coolhappy
Cred ca nu voiai sa il trimiti mie! Sunt de acord cu filmul!

Creationistii in vor taia din context happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KhludCiprian):

"Cred ca nu voiai sa il trimiti mie!"... ti l-am trimis tie? Cand / cum /unde? Nu-mi amintesc. Poate din greseala.

| KhludCiprian a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze, creierul a facut scurt circuit cand ti-am scris asta, sigur un zeu creiator mi-a dat faptul sa leg mesajul pe privat ca fiind acesta mesajul pe privat O_O

Trebuie sa dorm mai mult!

Da, ce cred ca vor face creationistii e ca sa taie din context cand va zice: "chance" si sa se lege doar de acest cuvant! Asta e "profetie" bineinteles, daca au de gand sa se uite, ca de obicei nu o fac si ataca abiogenezawinking

anonim_4396

Acum am inteles. Vezi ce se intampla daca nu dormi? laughing Vezi sa nu faci ca mine cand eram mai mic : o saptamana cu multa coca cola, foarte putina apa si foarte putin somn... credeam ca vad si aud "entitati".

Noroc ca mi-am dat seama repede cum functioneaza creierul si omul in general altfel consideram ca am puteri psiho-pupu.

Mesajul de pe privat se referea la faptul ca acel user considera ca evolutia si aparitia vietii sunt acelasi subiect (cu toate ca vad ca a mai progresat de la ultimele mele discutii cu el). Nu mai face asemenea erori. Avand in vedere ca lui i-au trebuit cativa ani buni ca sa realizeze ca nu poate sa vorbeasca cu celelalte animale asa cum face cu oamenii, cred ca dureaza cam 20 sau 30 de ani pana sa inteleaga cat de cat cum e cu evolutia, aparitia vietii, cosmologia si alte chestii de genul care in viziunea lui "ie naspa". Cu o asemenea persoana eu nu am rabdare. Nu as putea sa port o dezbatere in acel format (gen wlc) si cu atat mai putin sa rezist o ora. Tipul respectiv imi aduce aminte si de Ray Comfort.

"sa leg mesajul pe privat ca fiind acesta mesajul pe privat O_O "... vezi ca Loki iti joaca farse. laughing

| Duucu a răspuns:

Nici un comentariu, a explicat totul foarte bine.

anonim_4396

Vrei sa incerci sa raspunzi la 4 intrebari "simple"? Daca da, ti le trimit in privat.

| KhludCiprian a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rog! De fiecare data! Merci!