Regis:dacă nu vrei să te uiţi de ce îmi mai răspunzi la comentariu? Nu are nici o relevanţă, pentru că oricum nu înţelegi ce spun eu. mesajul meu a trecut pe lângă tine, pentru că în tine nu are loc să se oprească, eşti prea plin de "neplăcerile vieţii."
Pacat ca ti-a raspuns Cristi, dar ca sa nu fiu mai prejos, iti si argumentez. 1. Animalele nu beau (doar cand gasesc ).2.Animalele nu-si bat consoartele. 3. Animalele nu fac sex oral. 5. Animalele nu se drogheaza, nu joaca jocuri de noroc, etc. 6) nu cunosc animal care sa-si bata odraslele, etc.
Danut, te intelegem, tu esti planta Ce zici sa te punem pe tine in fata unui caine agresiv? Cat din tine crezi ca va mai fi intreg?
In opinia mea, suntem inferiori. Un exemplu clar: Cati oameni nu ai intalnit care sa aiba o gandire mult mai prosteasca decat un caine, pasare, etc? Eu sunt sigura ca ai avut parte de astfel de oameni. Daca a-ti stii cei care spuneti ca omul este in varful lantului trofic mai multe despre animale, despre comportametul si ratiunea lor, v-ati schimba radical parerea.
Inferior cel putin eu de la varsta de 6 ani acum am 14 am adus acasa ori ce animal bolnav pe care l-am gasit iar eu spun ca noi suntem inferiori
Logic ca superior este om fata de animal cine gandeste, cine vorbeste etc. bine inteles ca omul
anonim_4396 întreabă: