| Inferno a întrebat:

Un om vine la mine cu un saculet si imi spune sa imi pun ceasul in el. Dupa care imi cere sa ma intorc in timp si sa ii las saculetul lui (in trecut) pentru ca aceasta discutie sa poata avea loc.
Intrebari:
Cate ceasuri se afla in saculet?
Cui apartine saculetul?
Presupunand ca as putea calatori in trecut.

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Ador oamenii care incearca sa gaseasca raspunsuri logice la intrebari care sfideaza orice lege a fizicii. Atata timp cat sfidezi legile fizicii orice raspuns e corect. Niciunul nu e mai corect decat altul.
Daca ai scos ceasul din saculet inainte sa-i-l dai, saculetul e gol, daca nu, sunt o infinitate de ceasuri in saculet. Nu stim originea reala a saculetului. E un mic paradox aici.

10 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns:

Gresesc sau sacul apartine aceleiasi persoane? Adica cel care are sacul la inceput e si cel care pune ceasul la inceput.

| Sn4k3 a răspuns:

La prima intrebare : Nu se stie, daca acel lucru se tot repeta cu acelasi saculet.

A doua : Ii apartine omului care a venit la tine.

| FaraNume1245 a răspuns:

Dacă tocmai a avut loc discuția, dacă te-ai întoarce în timp nu ai "distorsiona" prezentul astfel încât discuția să nu mai existe?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, discutia s-ar putea repeta la infinit si exista posibilitatea sa fie acelasi ceas in saculet, dar in numar foarte mare,(sau depinde de cate ori te-ai intors in timp) iar saculetul, din moment ce el nu il are in trecut, ar fi al tau.

Daca nu e corect, poti sa imi spui? Asta chiar m-a facut curioasa. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pricep, daca omul avea deja saculetul, de ce ar mai fi necesar sa te intorci in timp si sa-i-l dai?
In fine, am cam gresit categoria, ma duc sa ma joc cu copiii de la Trivia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Autocorectorul e agramat, eu n-am scris ''sa-i-l''

| Narcis2007 a răspuns:

Asta nu ar mai fi calatorie in timp, ai calatori intre universuri paralele mai degraba

| Mayhem666 a răspuns:

Saculetul i-ar apartine tot lui, dar la partea cu ceasuri nu prea stiu ce sa spun, ori 1 ceas ori 2, ambele raspunsuri ar fi corecte. Daca stai sa te gandesti ar fi un ceas, pentru ca i l-ai lasat pe cel din prezent inainte sa te intorci in trecut, iar doua ceasuri, daca i-ai lasat pe cel din prezent, si cand te intorci in trecut, si ii dai saculetul, ceasul tau este deja acolo, si pui si ceasul pe care il ai in trecut si vor fi doua, si aceasta actiune s-ar putea repeta la nesfarsit, numarul ceasurilor crescand. Nu prea ma pricep la explicatii, dar eu am inteles la ce ma refer, nu stiu si tu daca ai inteles. Eu sper ca ai inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Sa speram ca saculetul ala nu e asa de mic ca paradoxul, altfel ar incapea cu greu o infinitate de ceasuri in el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil ca tu și persoana respectivă să fiți unul și același, atunci sacul e al tău. Mă rog, eu sunt aici nu ca să-ți dau un răspuns, ci ca să fac o recomandare de film. În caz de nu ai văzut Predestination, l-ai putea încerca. Are ideea asta la bază și cred că ți-ar părea interesant.

Întrebări similare