| mODIN a întrebat:

Un profesor din facultate mi-a spus o chestie care inca mi-a ramas in minte. Stiti toate teoriile alea de dezvoltare cognitiva? Cele care incearca sa explice in ce ordine apar intr-un individ (sau o societate) diferite comportamente si idei? De exemplu 'Spiral Dynamics', in care e stadiul dogmatic, apoi cel rational, apoi cel idealist, apoi cel sistematic etc. Ei bine, el mi-a spus ca, desi e interesant sa citesti despre acestea, toate sunt eronate pentru ca nu tin cont de evolutie filosofiei. Ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| EyeOfTruth a răspuns:

Nu stiu toate teoriile acestea dar iti pot spune ca poate fi o trezire spirituala care te ajuta sa vezi dincolo de "minciunile" pe care este cladita societatea de astazi.Dezvoltarea cognitiva poate începe atunci cand descoperi adevarul care este Dumnezeu si care iti deschide "al treilea ochi" cu care sa depistezi orice miscare a diavolului(inclusiv in mintea ta).Dar in societate triumphul este chiar insusi el, depinde cum o definesti, dar se spune ca noi suntem marionetele lui cu care se joaca si ne direjeaza dupa "bunul sau plac"malefic.Bafta in cunoasterea adevarului! Un indiciu de.al meu se afla chiar in raspuns.

| gaminator a răspuns:

Mare parte dintre ele sunt nimic altceva decat speculatii.