Nu sunt de acord! Poate ca ura poate fi transformata in putere pura, insa e ca acea putere care a distrus Hiroshima. Iubirea, da, aduce suferinta, si uneori multa, insa beneficiile pe care ea le aduce, sunt nespus mai mari decit ale urii. Melancolie cind iubesti? Poate ca da, cind aduci in discutie dragostea siropoasa, bazata doar pe sentiment, insa cind e vorba de dragoste adevarata, care sacrifica totul pentru cel iubit, e altceva, abia atunic simti ca traiesti!
De acord cu prima, a doua sună ca ceva ce ar spune un adolescent teribilist. Tu vrei să spui că ura e 'mai bună' decât iubirea, eu spun că ambele îşi au rolul lor.
Ura poate fi transformata in multe chiar si in putere dar nu pura, daca spui ca iubirea aduce numai suferinta atunci nu ai iubit/a niciodata sau nu ai fost iubit/a, eu personal cred ca face mai mult decat atat.
Multe pe capul celui care o ''imbratiseaza''.
Un sentiment, care de cele mai multe ori, te face sa suferi ingrozitor.
N-am experimentat-o si nici nu cred ca o voi face.
Sunt asexual aromantic repulsiv.
Probabil pe tine ura te reprezinta. Asa cum pe unii ii reprezinta spartul semintelor. Nu inseamna ca lucrurile stau asa. Iubirea (pentru cine crede in ea) sigur ca poate aduce suferinta. Dar ura in sine este suferinta. Acestea fiind spune, nu poti considera ura peste iubire pentru ca privind simplu, e precum a-i spune ca a fi mort e mai bine decat a fi bolnav. Daca esti bolnav, normal ca exista si sansa de a te insanatosi, asa si cu dragostea, nu e o certitudine ca se va sfarsi tragic. Psihologic vorbind, probabil ca suplinesti un complex adoptand aceasta atitudine. O fi bine, o fi rau, nu cred ca are vreun sens sa ne dam cu parerea, fiecare are dreptul de a trai exact asa cum isi doreste
Iubirea amplifica emotivitatea.Incerc sa nu ma implic cat mai mult cu putinta in acest sentiment.
Ura poate rprezenta si o slabiciune, nu numai putere, fiindca de cele mai multe ori esti dispus sa reactionezi negativ in functie de circumstante.
In concluzie, iubirea si ura iti pot dauna.
Asa e, iubirea aduce suferinta, ura naste ura nimic bun, ura te ucide, iubirea te omoara, iertarea te impaca cu tine insuti
Eu cred ca iubirea poate deveni mult mai puternica decat ura; totul depinde de cat de mult iubesti!
Totul depinde de cat de putin suferi.
Probabil; insa daca ura ne impinge spre acte necugetate, iubirea chiar poate duce spre asa zise "acte eroice", acte care scot in evidenta virtuti!
Ura te reprezinta...Asta nu inseamna ca pe altii ii counstruieste ca pe tine, asa cum nu inseamna ca pe alti iubirea ii distruge.
Nu. iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poate simpti o persoana, un sentiment care te face sa zbori fara sa mai tii cont de ceva. da, aduce si suferinta dar pana la urma, nimic nu poate fii perfect dar poate sa aiba parti perfecte. :*
Cred ca iubirea este un avion, daca te face sa zbori...
Nu la propriu.))
Sunte de acord ca ura poate fi transformata in putere dar faza cu dragostea este discutabila si depinde de la persoana la persoana daca stii cu adevarat sa iubesti si iubesti persoana potrivita sunt putine sanse sa suferi :X
anonim_4396 întreabă: