| MagicalUnicorn a întrebat:

V-ati intrebat vreodata daca sunteti sanatosi mintal? Sau daca nu cumva traiti in propria lume si nimic din ceea ce vedeti sau faceti este real? Ca un fel de schizofrenie.

28 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

laughing eu ma consider nebun happy si... fereasca duamne duamne de schizofrenie... saracii nebuni,,, schizofrenicii vad tot felul de monstri, se vad pe ei in alte vieti si asa mai departe.

| WhatheWow a răspuns:

Nu! Tu te-ai întrebat?

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Fiecare e nebun in felul sau!
nebuni in bine si nebuni in rau!
toti traim intr'o lume a noastra si vedem lumea diferit!
dar schizofrenicii nu au nimic de a face cu acest gen de nebunie!

| Melymonade a răspuns:

Nu laughing Dar tu?

| Mwha a răspuns:

Da odata. Doar ca eu m-am intrebat daca nu cumva suntem rapiti de extraterestrii si dusi intr-un univers paralel unde trebuie sa traim printre roboti. rolling on the floor

| Pişcoţica a răspuns (pentru Mwha):

Foarte tare asta! laughing

| Exilee a răspuns:

Nu.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Every single day.
Every single day...

| RAY a răspuns:

Ratiunea nu o nebunie, eu gandesc rational, nu m-am gandit

| Klepto a răspuns:

Conspiracy Keanu 9gag fail.
Sa nu fiu total off-topic, de ce sa ma gandesc daca sunt sanatos cand eu stiu sigur ca nu sunt.
Daca ar fi sa traiesc in propria mea lume, faurita de mine, sa fi sigur ca nu ar fi viata asta de 2 lei, ci una plina de persoane ciudate si rauri de mustar, sa ma simt si eu bine macar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu m-am intrebat.

Fiecare are o doza de nebunie. Fiecare isi construieste propria lume.

| Terentee22 a răspuns:

Fiecare are o parte nebuna, eu am renuntat sa ma mai intreb asta acum mult timp. oficial stiu ca-s "fucked up" si-mi place laughing

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

În primul rând, sunt sănătos mental*.
În al doilea rând, normalitatea nu poate fi definită într-un mod obiectiv.
Caz închis.

| Lizzu a răspuns:

Da, m-am intrebat.
Nu am gasit raspunshee hee laughing

Dar tu?

| 4b a răspuns:

Visez cu ochii deschisi si de obicei uit de tot ce este in jurul meu...si nu, nu-s vinovat de dementawinking
Numa' bine

| NamTeen a răspuns:

Simplu si scurt...sanatoasa mintal sunt Multumesc Doamne n-am nimic, dar toata lumea vede realitatea cu alti ochi, iar asta din opinia mea mi se pare fascinant.

| WhiteWolf7 a răspuns:

In fiecare zi de 2 ani incoace...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa, stiu persoane care au impresia ca lumea-i facuta din acadele, altfel nu-mi explic unele gesturi.
Oricum, de fiecare data cand ma spal pe dinti in oglida, cel de dincolo, sau reflexia mea, face flotari...ne certam des pe tema asta.

| Wøodenpints a răspuns:

Problema s-a pus dacă-mi pasă.
Sănătos mintal după standardele cui? După standardele majorității, sau a unui psiholog de mâna a 15-a care aplică propriile lui standarde pe alți oameni? În orice caz, dacă cineva îmi spune că nu-s sănătos mintal, cel mai probabil a făcut ceva ce nu mi-a convenit mie și eu am actionat. Iar păreea unor astfel de oameni, pentru mine e egală cu o pișatul lăsat de câini pe roțile mașinilor.

| dracu14 a răspuns:

Mental*
constat ca sunt plecat cu capul, deci sunt normal...
pentru ca am curajul sa-mi exprim ideile in public sunt vazut ca si un nebun, insa prefer sa fiu un nebun decat un las

| MagicalUnicorn explică:

Nu, eu ma refeream la faptul ca tu, probabil, in momentul asta esti intr-un spital de nebuni, legat de pat si sedat cu morfina, dar tu nu iti dai seama pentru ca traiesti in lumea ta.

| anad a răspuns:

Imi spun de multe ori "asta-i o nebunie", dar nu toate actiunile mele intra la capitolul "nebunii", deci nu am avut o astfel de"revelatie".

| tlaura a răspuns:

Da, m-am intrebat happy

| Nolkyz a răspuns:

Am facut-o si am si gasit raspunsul. Si mama (psiholoaga) l-a confirmat laughing.

| Liliana1981 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai, eu banuiam ceva...multumesc de confirmare. laughing

| Chαяtreux a răspuns:

Da, m-am intrebat de multe ori, insa prietenii mei imaginari mi-au spus ca nu este adevarat big grin

| MagicalUnicorn explică (pentru Chαяtreux):

Haha, made my day laughing

| Chαяtreux a răspuns (pentru MagicalUnicorn):

big grin