| AvalohAlyn a întrebat:

Va e frica de marele cutremur iminent ce se va produce in Romania(pentru ca e prea multa energie sub pamant si nu a mai fost unul mare de mult timp)? Cum va protejati si unde cand are loc un cutremur?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde stii tu ca e iminent? au fost o groaza de cutremure in ultima vreme care puteau foarte bine elimina din energie... asta e daca va fi va fi

| Kogaion a răspuns:

Cutremurele se produc in urma ciocnirii placilor tectonice nu ca are pamantul energie in el...

| Mayhem666 a răspuns:

Cum a mai spus cineva, cutremeurele se produc in urma ciocnirii placilor tectonice, nu are legatura cu nici o energie. Si de unde stii ca va fi unul? S-a anuntat pe undeva?

| Sn4k3 a răspuns:

Te duci intr-un loc unde stii tu ca e sigur.

| cristi202 a răspuns:

De ce sa imi fie frica, de ce sa traiesc mereu cu grija? Ce va fi, va fi! Ca ma tem sau nu, nu schimb situatia, mai degraba pot sa o inrautatesc.

| cristi202 a răspuns (pentru suntserios):

Ar fi iminent. Statistic vorbind, tot la 30-40 de ani Bucurestiul a fost lovit de un cutremur catastrofal, ori, au trecut deja 40 de ani de la ultimul. Deci ar fi timpul pentru altul.
Poate fi si cum zici, ca acea tensiune acumulata sa se fi eliberat in toate acele cutremure mici care au fost in ultimii ani, dar si s-ar putea sa fie doar preludiul pentru ceva ce inca nu s-a mai vazut...

| cristi202 a răspuns (pentru Kogaion):

Si acea ciocnire cum e? Ca intr-un accident de circulatie, cand se ciocnesc doua masini happy? Cind doua placi tectonice se "ciocnesc", se ating una pe alta, se preseaza una pe alta acumulind energie care pe masura ce trece timpul se stringe tot mai mult datorita miscarii constante a placilor, iar cand una din placi cedeaza, toata acea energie, tensiune, se elibereaza dintr-o data, si in acea energie consta cutremurul.

| cristi202 a răspuns (pentru Mayhem666):

Acel cineva a zis bine? Ai grija cand citezi pe cineva sa fii sigur ca ce zice e adevarat.

| Elide a răspuns:

Pai nu prea mi.e frica...deoarece eu locuiesc la sat și dacă ar veni as fugii afara, sau mă duc in gradina că nu este nimic care. Sa cada peste mine laughing groaza va fi peste cei de la oraș...Arsenie Boca ar fi prezis că Bucureștiul va fi șters de pe harta României