| Inferno a întrebat:

Va place pokerul? Jucam la o masa cu alti 9 experti ai jocului (10 jucatori in total cu mine).
Am KK si dau call.
Toti ceilalti dau si ei call.
Flopul vine AAA. Este randul meu sa fac prima mutare. Am full, dau un "raise" considerabil. Toti ceilalti jucatori dau fold cu exceptia ultimului, cara dupa cateva minute de gandire intra All in. Este randul meu acum. Care e sansa sa aiba o mana mai buna decat a mea?

Este o problema simpla pe care LLM-urile nu o pot rezolva. ChatGPT, DeepSeek, Grok si Claude au incercat in repetate randuri. In ciuda a zeci de incercari nici unul din aceste sisteme nu a gasit raspunsul care eu consider ca ar fi cel corect.

Poate putina intuitie umana face diferenta.
Ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Nu m-am jucat în viata mea asa ceva, și nici nu mă apropii de orice fel de "jocuri" ce ține de pariurile sportive, poker cazinouri.

O dată ce se învăța omul la așa ceva este nociv și grav de tot, se ajunge la dependență!

| Holiday a răspuns:

Mai buna ca a ta, cand? Dupa flop, sau la final?

| mihai69 a răspuns:

Dacă adversarul are AK? Acum, în ce procent ar fi posibilă varianta asta... Am fost foarte slab la statistică. Ideea e că există minimum o variantă mai bună decât a ta. Sau e bluff.