Pai sincer mi-ar placea tare mult sa prind vremurile din trecut, cand barbatii erau barbati cu adevarat si femeile nu erau materialiste, cand un barbat trebuia sa-ti faca curte cateva luni pentru ca apoi sa fii iubita lui, si multe alte lucruri care faceau ca perioada aceea sa fie una care o sa ramana doar o amintire... e adevarat ca lucrurile erau mult mai grele la vremea aceea: banii, razboaiele. Dupa parerea mea, perioada aceea era plina de respect, nu desfraul care e in ziua de azi, deci da, mi-ar fi placut sa traiesc intr-o perioada trecuta, anii 1800-1900.
De fapt, teoretic călătoria în timp este posibilă doar în trecut. Cu condiţia să depăşeşti viteza luminii, ceea ce momentan este tehnologic imposibil dar nu irealizabil.
Îmi place prezentul însă eu mi-aş dori să călătoresc în viitor ceea ce este, într-adevăr, imposibil din toate punctele de vedere.
De ce m-aş gândi la un lucru imposibil? Când vei inventa o maşină a timpului, să mă întrebi şi pe mine dacă vreau să merg cu tine să mă uit prin gura unui dinozaur viu. Până atunci, nu-mi folosesc imaginaţia inutil. O seară frumoasă să ai.
Imi place prezentul, dar totodata, imi doresc sa retraiesc unele chestii din trecut.
Îmi place prezentul. Ar fi anumite lucruri pe care le-aş schimba la el dar nu cred că întoarcerea în trecut ar fi soluţia. Vreau să trăiesc într-o eră progresiv mai liberă, nu să mă întorc într-o societate şi mai îndocrinată decât azi. O seară plăcută!
Cateodata as vrea sa prind vremurile din trecut deoarece suna frumos cand imi povesteste tatal meu cum era inainte sau bunicul meu, dar imi place si prezentul ca e multe tehnologie si e de mare folos si ajutor pentru om.
Nu imi place place prezentul dar nici trecutul nu e foarte stralucit.
P.S. îmi place cum ai pus la sfârșit paranteza de parca am fi avut indoieli
M-as intoarce in timp sa-l impusc pe stalin... nu- pe Lenin mai bine pe amadoi
AvalohAlyn întreabă: