Buna. Cand ma plictisesc tare, da, citesc! Nu stiu ce sa-ti spun daca e adevarat sau nu. cred ca, cartile te ajuta sa-ti imaginezi mai bine lucrurile, lucrezi cu imaginatia, si poti sa inveti multe cuvinte noi pe care nu le-ai mai auzit niciodata. Deci da, probabil e adevarat.
Nu e vorba de inteligenta aici ci de memorie.E adevarat ca daca ma car naibii acu' in padure si stau citeva ore bune, vin mai dobitoc inapoi?
Mie sincer nu prea imi place sa citesc , dar e adv cu cat citesti mai multe carti q atat ti se dezvolta mai mult vocabularul , deci da devii mai inteligent
Da, imi place sa citesc, citesc oricand am putin timp liber.
Si da, iti imbogatesti vocabularul prin lectura, deci esti.mai inteligent.
Mie nu prea imi place sa citesc, dar cand ma apuc ma prinde firul povesti si dus sunt.Cred ca te ajuta la dezvoltarea vocabularului, la creearea imaginilor art. si fig. de stil si te ajuta la imaginarea intamplarilor!
Da. logic devii mai inteligent, depinde ce carti citesti . cartile "normale" iti dezvolta vocabularul. anumite carti, iti dezvolta si nivelul de gandire, si vocabularul. si psihicul . acum depinde ce carti te atrag
Da! E una din primele pasiuni cu care voi ramane pana la moarte,imi place sa citesc carti bune,nu orice!
Cat de intelegent devii dupa ce le citesti depinde de puterea fiecaruia de a retine ceva din cele citite, de a tria anumite informatii in folosul sau si a celor din jur, succes!
Da,imi place sa citesc,dar nu orice,ci ceea ce imi place mie,adica carti istorice, descriptive sau cu fiinte fantastice.
Si da, pe langa faptul ca iti dezvolti vocabularul si gandirea, nu mai depinzi de altii sa-ti spui propria ta parere.
Sper ca te-am ajutat!
Da,foarte mult...mai ales sa povestesc si sa iau nota mare devi mai inteligent deoarece nu mai scrii gresit si iti imbogatesti vocabularul!
Este foarte bine sa citesti!
Spor la citit:*!
Ce incult mai esti...cu cartile iti imbogatesti cunostintele generale care te ajuta in viata cand cresti mai mare! incepi de mic sa-ti imbogatesti vocabularul ca sa devii ceva in viata! ok, daca nu-ti place e treaba ta!