anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va prezint o teorie si astept pareri.

Universul (gruparea asta de galaxii) este un atom cosmic.Adica un atom de dimensiuni infinit mai mari decat un atom cunoscut de noi iar continutul lui suntem noi.

Atomul asta cosmic (Universul) nu este decat unul dintr-o infinitate daca putem sa ii spunem asa.

Aceasta grupare de atomi cosmici formeaza o energie sau o "fiinta" al carui corp este din energie sa zicem.

Iar numarul acestor fiinte sa fie infinit.La fel si lumile pe care le gazduiesc.E posibil sa avem o suspriza peste cateva zeci de ani sau cateva sute daca mai existam ca civilizatie sa aflam ca exista ceva mai presus de orice.

Putem sa denumim aceste fiinta drept dumnezeu sa zicem sau dumnezei.

Asa imi imaginez eu una dintre aceste "fiinte" http://www.charactermill.com/site/wp-content/uploads/201 6/01/metal_man.jpg

Nu e musai sa fie umanoid.

Nu veniti cu idei gen "E dumnezeu"
Dumnezeul cunoscut de noi sunt extraterestrii de csre am fost vizitati in antichitate.

Eu prefer sa cred ca este o energie si nu o fiinta misterul creat de catre atomii cosmici.E ceva greu de explicat si de inteles pentru mintea umana.

5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Si in caz ca este asa, nu o sa se poata confirma niciodata aceasta teorie. Poate fi credibila, nu avem de unde sa stim. Dar nu o sa aflam niciodata ce e mai presus de noi. O fiinta care traieste in 2 dimensiuni nu o poate percepe pe a 3-a. La fel si noi nu o sa putem niciodata percepe ce e peste noi. Teoria buna, oricum.

| Metalheadforever666 a răspuns:

Interesanta teorie.Fiecare teorie de genul acesta nu poate fi dovedita deoarece noi oamenii nu putem percepe sau dovedi ceva ce este mai presus de noi sau de gandirea noastra.

| drutzix a răspuns (pentru CuriousStuff):

E buna pe dracu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru drutzix):

Ai auzit de micro cosmos?

Ia si cerceteaza si dupa deschide gura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca e greu de inteles pentru mintea umana, pentru ca nu are nicio logica ce ai zis.