Nu-s psiholog dar pot sa-ti spun ca prin inconstient ai senzatiile acestea. Adica undeva in creier ziua a fost frumos si foarte caterinca iar noaptea ceva ti s-a intamplat, gandeste-te ce ai facut acum 3 zile de ai senzatiile acestea. Iti recomand sa meditezi, nu prosteste cum fac unii ca sa-si cheltuie banii degeaba, analizeaza ce s-a intamplat si probabil iti vei da seama de ce te simti asa.
Poate esti una din acele persoane care isi iau toata sau majoritatea energiei de la lumina si caldura soarelui. Sunt anumite persoane care sunt nocturne iar altele care sunt diurne. Adica unii pot fi mult mai activi si productivi noaptea iar altii care doar ziua sau doar dimineata pot fi cel mai productivi. Aceste aspecte tin de personalitate, dar si de organism si de felul in care te-ai obisnuit sa faci multe lucruri. E totodata posibil sa aiba legatura si cu vremea din aceste zile care vezi bine cum e, si daca e asa, e posibil sa fie doar o forma de astenie de toamna. Vremea mohorata si ploioasa care tine un timp mai indelungat poate afecta organismul si psihicul la un moment dat, iar lipsa soarelui, a luminii lui in principiu poate duce la depresii in toata regula. Din aceasta cauza de exemplu, Finlanda este tara cu cea mai mare rata de suicid din lume. Saracii vad soarele mult mai rar decat noi. In ceea ce te priveste, ia lucrurile cu calm si incearca sa profiti de latura pozitiva atat a zilei cat si a noptii. Sunt parti foarte frumoase si unice in amandoua.
Mă apuca depresia când văd oameni care cred în zodii și horoscop. Mama ei stiinta ne batem joc de ea.Îți zic eu te simți oribil pentru ca ești superficial.
De fapt nu sunt superficial eu chiar ma consider o persoana modesta si daca tu zici ca ne batem joc de stiinta pai atunci hai sa zicem ca tot universul a fost creat dintr-o explozie uriasa (big bang) si nu de dumnezeu si toti cei care cred in el sunt niste prosti?
Sigur e mai plauzibil decat lucrul dovedit si acceptat de multi fizicieni, cosmologi si asa mai departe. Nu te judeca nimeni pentru religie, dar nu te pronunta, daca nu stii despre ce vorbesti.
Nu prosti ci ignoranți...E mai confortabil si usor sa crezi intr-un Dumnezeu bipolar decât în știință.De ce zic Bipolar pentru ca în viziunea oamenilor acest Dumnezeu întruchipat de religie si acceptat de oameni, ba este iertător și milostiv ba neiertator si sadic. Dumnezeu pentru mare parte din populație este aceasta entitate de care omul se poate folosi după bunul plac pentru a putea sa își justifice și ca sa isi ascundă gândurile și faptele acceptate sau nu de așa zisa etica sociala.
Legat de felul cum te simți ar fi bine sa Îți faci și niște analize de sânge, poate cu schimbarea anotimpului apare și un deficient de vitamine sI alte chestii în organism. Eu dau randament mai bun dupa apusul soarelui iar când vine frigul devin mai moroconoasa din cauza ca frigul îmi accentuează durerea de coloană.