Erau poate numai citiva dezertori ametiti de foame iar romanii ametiti de glorie mai ceva ca acei cavaleri ai regelui Arthur, le-a inflorit numarul incit sa se creada ca era toata armata Rusiei.Ce dreacu incepeti sa credeti toate legendele?
Daca tu crezi ca noi romanii puteam sa-i batem pe rusi, chipurile ca erau "beti chiori" eu imi tai capul sa jucati fotbal cu el. Pe rusi nu i-a putut invinge Germania care a declansat cele doua razboaie mondiale si s-a batut cu aproape toata planeta si tu vii si spui ca i-am batat noi. Vand capre, nu vrei una?
E vorba de meciul de rugby dintre Dinamo si echipa Georgiei, prin 2009 parca s-a intamplat, dar aia nu erau beti. A fost misto ca a trebuit sa ma duc la toti ranitii ( ca aveau asigurati si trebuia sa isi ia banii), am vazut picioare atarnate de tavan, inclusiv poze proaspete cu mana ce tocmai fusese muscata, a unuia dintre ei ( atunci am aflat si eu ca muscatura de om e cea mai periculoasa din toate tipurile de muscaturi posibile).
Meciul cu totul a durat vreo 5 minute si s-a lasat cu suspendarea a juma' de echipa.
Salut,voi incerca sa dezvolt cat pot de mult acest subiect ce,sa fiu sincer, mi-a captat toata atentia prin subiectul bine definit si importanta istoria de care da dovada.
Bun, sa incep:
A fost o batalie.
The End