Sincer cate o data ma simt foarte dezamagita de mine, ca nu sunt in stare sa fac nimic bine. Insa incerc sa ma accept asa cum sunt.
Slaba? ma simt atunci cand am durerile de coloana si stomac simultan si stiu ca nu mai pot face nimic.
dar in rest, ma consider o persoana ilustra, superioara cerlorlalti ( narcisism la maxim)
Nu,nu ma simt.Ma simt ca o adevarata campioana daca ma intrebi...deci eu zic sa lasi depresiile si uita-te la o comedie ceva sa-t treaca.
Suntem angajati intr-o lupta continua cu propriile slabiciuni si cu dorintele gresite. Si, ca in orice lupta, obtinem si succese, dar si esecuri. Ideea e sa nu renuntam le lupta. Sa perseveram.
Mă simt ok. Nu pot spune cămă simt inferior, când mă lovesc de atâţia retardaţi în fiecare zi...
Ma simt simțita intr-un mod simțitor sentimentelor mele simțite cu un simț al simțirii simțitoare.
Desi toti avem senzatia ca suntem inferiori fata de altii trebuie sa nu bagam in seama acest lucru fiindca nimeni nu e mai superior unul fata de celalalt.
Dezamagit ma simt deseori deoarece mereu exista loc de mai mult si regrete. Pot sa spun ca acum simt regret mare... mi-e dor de trecut.Numai bine
Stiu ca suna egoist dar ma simt superior... Desigur nu exclud potentialul din mine.