| EmaS a întrebat:

Vi s-a intamplat sa faceti binele si sa fiti loviti cu pietre?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Cu pietre nu, doar cu bolovanii nerecunostintei.Dar nici n-as putea spune ca asteptam safire...

51 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da,de mai multe ori.

| MindBlowing a răspuns:

In niciun caz, "binele" e o notiune relativa cu diferite aspecte intr-o multitudine de situatii. Ce mie mi se pare bine, celuilalt i se pare oribil in multe cazuri, si vice-versa.
PS: Ce intrebari vagi... o.O

| Whiff a răspuns:

Oh da. Am fost tradata de atatea ori cand incercam sa fac bine. Si acele persoane chiar aveau nevoie. Dar orgoliul nu le permitea sa primeasca ajutor.

| Azazel_2358 a răspuns:

Normal...dar nu ar trebui sa fi trista ca doar tea vazut d-zeu nu?

| Crisis a răspuns:

Mereu. Ma gandesc cateodata ca sunt proasta ca ajut oamenii superficiali.

| LightingManuel a răspuns:

Doamna Ema, cred ca v-ati adus aminte de Sf Stefan sau ati citit in Scriptura de el, si de asta v-ati gandit sa puneti intrebarea aceasta.Sa stiti ca exista mii si mii de astfel de mucenici in Biserica Ortodoxa pe care unii i cunoastem, iar pe altii nu.Totusi,ei au dorit sa moara astfel de dragul Bisericii Lui Hristos (Ortodoxe) unde se traieste conform evangheliei si sa sufere ca sa ne lase noua un exemplu bun.Dar acest lucru separe ca nu este de dorit pentru o persoana ca dumneavoastra, caci nu cred ca va intereseaza de cei ce au murit pentru Biserica si pentru evanghelie, ci de cei ce au murit in evanghelie.Sa stiti clar ca sti aceeia au murit pentru Biserica.

| Liviu a răspuns:

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

| monstrulet a răspuns:

De multe ori.

| sabilopod a răspuns:

Nu.

| ProCoSmYn a răspuns:

Hey buna intr-adevar buna intrebare da mi s-a intamplat de foarte multe ori un exemplu:la scoala era un tocilar si eu l-am ajutat sa devina mai tare... ca sa zic asa apoi eram prieteni dar intr-o zi sa imprietenit cu unu de clasa a 9-a si apoi facea misto de mine si radea de mine dar eu nu l-am bagat in seama eu oricum ma simtzeam bine dar el... e ma rog acum sa nu te plictisesc raspuns: DA

| ProCoSmYn a răspuns:

Ba ea se referea la: sa fiti loviti cu pietre adica :sa faceti bine si sa primiti rau

| TheCritic a răspuns:

Da, insa am avut satisfactia, bucuria si implinirea sufleteasca ca am facut binele.

| Pufos8 a răspuns:

Mi s-a intamplat de multe ori asta.Am ajutat oameni pe care mi credeam prieteni, oameni care credeam ca intr-o buna zi ma vor ajuta si ei dar nu s-a intamplat asa.De fiecare data mi s-a intamplat ca acel om sa ajunga unde vrea iar pe mine sa ma lasa balta chiar sa nu ma mai bage in seama ce sa zic de multumesc.

| Oana_4575 a răspuns:

Eu am dat bani la cersetori si i-a aruncat in mine...nu ia convenit suma data(1, 5 lei)

| tagastatud_6576 a răspuns:

Da! de multe ori, acum sunt prieten cu mine insumi si cam atat!

| mihaelaa18 a răspuns:

Da.mi s-a intamplat de multe ori sa ajut,sa fac ca sa fie totul bine si celorlalti sa nu le pesestraight faceAsa se intampla in viata dupa cum spune si proverbul"cand esti bun esti luat de prost", asa se intampla si in viata noastra de zi cu zi, vrei sa ajuti pe cineva dar aceea persoana putin ii pasa ca tu ai ajutat-o candvahappy.Si eu am facut bine si am ajutat dar se pare ca pei cei care i-am ajutat mi-au intors spatele si mi-au aruncat vorbe uratestraight face.Asa ca mi-am invatat deja lectia si ajut doar persoanele care imi dovedesc ca merita nu persoanele false.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea ades. exact ce spuneam despre facerea de bine.insa stiind la ce sa ma astept, incerc sa nu urasc.ura e o otrava in suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate,de multe ori, dar voi continua sa fiu acelasi om.Nu am dreptul sa judec pe nimeni.Numai bine.

| Anastasiaa a răspuns:

Da, de aceea ma feresc de cei ce m-au lovit odata cu pietre, ca sigur o vor face si a2a oara happy

| Andrei_4336 a răspuns:

Nu prea gasesti pietre la oras