| samiZiciPompier a întrebat:

Vi se pare in regula ca orice cuplu sa fie liber sa procreeze?
Eu sunt de parere ca un om ar trebui sa gandeasca astfel - sunt eu atat de inteligent, educat si sanatos incat sa vreau sa aduc pe lume inca un om asemenea mie?
Dupa cate vad prin parcuri si pe strazi prin Bucuresti, putini sunt in masura sa fie parinti si copiii lor inca de mici deja le seamana. E ca o regula, parca ar fi de la sine inteles ca un cuplu trebuie sa aiba copii. Eu zic ca ar trebui sa fie o exceptie sa ai urmasi, asa cum sunt o exceptie cei care nu au si se calugaresc. Asa cum pentru un serviciu bun e nevoie de ani de pregatire, atestari si interviuri, si pentru a lasa in urma oameni de calitate e nevoie de elite.

37 răspunsuri:
| Sebastian980223 a răspuns:

Despre procreere putem spune ca este o prpblema fundnetala a societati prin faptul ca oameni cae au o scoala o facultate procreeaza 1 sau 2 copii acestia o sa foe educati din dorinta ca acei copii sa foe ca parinti dar daca cei fara studii supeiroare sau chiar nice generale procreeaza4_5 sau chiar 10_11 astfel putem ajunge la un IQ scazut puteti cauta un film de comedie nu mai stiu cum se numea

| suffarstar a răspuns (pentru RAY):

Pai omului din ziua de azi nu ii pasa, lui ii pasa sa dea la buci si sa se joace pe pc. Eu am alte standarde, eu gandesc in perspectiva. Pana la urma te vor afecta, de exemplu pe aia din SUA ii foarte afecteaza.

| RAY a răspuns (pentru suffarstar):

Acum ce propui sa ne luam viata toti care nu corespundem acelor standarte?

Da

| RAY a răspuns (pentru suffarstar):

Ai probleme grave sincer, pacat ca exista persoane ca tine

| IoNuTz96 a răspuns:

De-ar veni o apocalipsa! Abia astept acel moment in care saraca planeta va scapa de purici sau paduci! O voi imbratisa! Nu voi procrea niciodata pe in aceasta lume si pe acest pamant deoarece nici un copil/fiinta nu mai merita sa se nasca in aceasta lume sau mai degraba lumea in care as vreau sa aduc un copil nu exista deoarece este o lume distursa! Omul nu are fi trebuit sa existe! Si da! Ma urasc si imi urasc viata! Si la fel ar trebui sa simta toti pana cand va aparea o schimbare!

Ok