anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Viata a facut astfel incat sa imi cumpar Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5g si ma gandesc, dar oare ca imi doream s23 era doar un moft? Oare cat din ce ne dorim sunt doar mofturi? Imi pot face treaba cu el

4 răspunsuri:
| RaduFrost a răspuns:

Dorinta e ceva, necesitatea e altceva. Telefonul luat de tine e unul super fain în opinia mea. Și subiectiv fiind (ca posesor de xiaomi) cred că e mai performant happy

Fii multumit cu ce ai luat, bucură-te de el și mai ales bucură-te de faptul că ai cu ce face treaba și mult mai mult decât atât. Să te țină mult!

| RAY a răspuns (pentru RaduFrost):

Ai mai avut și tu Xiaomi? Cică camera de 50 mega pixeli

| 3243F6 a răspuns:

Toate 1000lei+ au performante suficiente.

Dar daca vrei sa faci poze cat mai bune atunci platesti cat mai mult. La fel si cu experienta de gaming.
Evident ca daca vreau sa ma joc la o calitate si fluiditate cat mai buna a imaginii pe telefon nu-mi iau nici redmi note si nici Iphone pro max, ci un Asus ROG sau ceva din gama asta care costa mult.
Daca vreau sa fac poze cat mai bune atunci nu-mi iau un Motorola g13 si nici un Asus ROG ci imi iau ultimul model de iphone, Samsung, xiaomi, un telefon recunoscut pentru capacitatile lui de a face poze mai bune ca majoritatea. Care, la fel, costa mai mult ca majoritatea.
Si tot asa...

Daca vreau doar un telefon pe care sa mearga aplicatiile si sa faca poze cat de cat ok, orice peste 1000lei e mai mult decat ok.

Deci daca cineva vrea ultimul model de telefon nu inseamna neaparat ca e un moft, poate insemna si ca isi doreste cea mai buna camera de pe piata la momentul respectiv sau cea mai buna experienta de gaming, sau ce mai ofera modelul ala. De exemplu urmatorul meu telefon va fi unul care are cel mai bun zoom de 100X din review-uri, asta pentru ca am vazut cat este de util in unele cazuri si pentru ca un astfel de telefon are si o camera principala foarte buna.

| Theo94 a răspuns:

"dar oare ca imi doream s23 era doar un moft?"
Depinde de necesitate, poate s23 are ceva in plus ce telefonul tau actual nu are si iti este necesar, sau nu si esti doar o "victima" in plus a marketingului ce te face sa iti cumperi chestii care nu iti sunt necesare cu adevarat, plus nevoia de validare, etc.

Altfel te priveste lumea cand te dai jos dintr-un Rolls-Royce Boat Tail sau Bugatti La Voiture Noire cu ultimul model the iphone, plus ca ai o viata mai confortabila.