Noi ne influentam viata, noi o manipulam pe ea ci nu ea pe noi. In functie de deciziile noastre, viata poate fi nedreapta.
Viata mea sunt exact eu insumi. Daca cineva/ceva e nedrept, eu sunt acela, fata de mine insumi. Nu ma intereseaza de viata altora. Interactionez, da' nu ma aliniez.
Asa e, dar conteaza sa fii optimist in viata si sigur pe ceea ce-ti doresti pentru ca gandurile devin realitate (nu conteaza cat de mare e criza pentru ca asta nu e o problema ca sa ajungi ce vrei in viata si nu e necesar sa parasesti tara ca sa ajungi un barosan ma refer la intrebarea lui Cron, sper sa te vad prin oras mai omule). Ma inscriu la Convest company si o sa fac practica cu un iveco.
Sunt de acord cu tine. Conteaza foarte mult sa o ai perspectiva optimista!
Good point! Intotdeauna am mers pe ideea ca viata este o curva de lux. Daca stii cum sa o abordezi, nu vei avea de ce sa te plangi
Omule, ca de obicei, iti urez "Bafta!"
P.P. Iveco a castigat marele premiu la ultima editie "Dakar". Baga-te-n pedale, dar cu simt!
Cine se aliniaza, pierde din prima faza!
P.P. Ia uite, vb in rime.
Pacat ca nu are pat de dormit asa bagam un somn dupa examen dar asta e macar camion sa fie, apropo traficul cand e mai intens de zi sau noaptea? Asa sa stiu cand sa fac ore de condus (prefer cand e traficul mai fluent fara aglomeratii), mersi si sper sa iti trag un claxon daca iti vad pusca in mana cetatene.
In rime de adevar pline
Ca garile de sine
Gata, de acu' nu mai rimez
Clar, o sa delirez...
Poti delira la nesfarsit, cu rimele-ti corecte
De nu s-ar arata vreun "stift", sa-ncerce sa le-ndrepte.
De filozofi nu ducem lipsa, sau de judecatori,
Iesiti pe site-ul asta magic, ca Luna printre sori.
P.P. Ma iertati, tovarasu' director, n-am gasit alta rima!
De iertat, eu nu te pot ierta, sa te ierde d-zeu
Iert doar afoane, care nu stiu a manui un peleu
Hai ca-mi zburda orgoliul pe campii si ma transform in zmeu
Fiind pentru cei multi zeu, iar pentru tine vesnic d-zeu.
Dupa cum vezi, intrigat, te-am si iertat?
As putea sa ocolesc vorbele-ti istete,
Dar de ce s-o fac, mai lume, mie chiar imi plac.
S-ar interpreta aiurea, cum c-as fi tampit,
Cum ca dau vreo satisfactie vreunui ciumpalac.
P.P. Nu mi-e frica sa dorm singurica!