| 4b a întrebat:

Viata noastra de zi cu zi ne determina destinul?

Răspuns Câştigător
| zasha a răspuns:

Alegerile care le facem ne determina destinul.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Cam asa ceva. Ceea ce facem de zi cu zi ne dechide calea. Unii oameni spun ca destinul este prescris dar eu tind sa nu cred prea tare in asta.

| mgtow a răspuns:

Viitorul ti-l faci in functie de cum gandesti, daca lasi totul sa mearga la iveala intampini belele si surprize dar daca esti optimista ai parte numai de bucurii.

| Vizitiul a răspuns:

Nu, eu traiesc si noaptea.

| RAY a răspuns:

Nu poate viata de zi cu zi sa ne determine destinul,pentru ca nu exista destin,vorbim de ceva care nu exista,exista prezent si da daca faci ceva in prezent vei avea si in viitor apropiat, daca faci o facultate da isi determina meseria pe care o vei avea, nu poti fi sigura ca o urmezi acea meserie o viata, hai sa spunem ca pentru uni determina destinul, pentru alti nu

Răspuns utilizator avertizat
| Mario4658 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vorbesti de predeterminism, sunt de acord, e doar o prostie.Viitorul ti-l faci cu mana ta, astea-s superstitii si aiureli.La fel ca Dumnezeu si reliagia de altfel.

| Rapplex a răspuns:

Nu exista destin.

| hideaway a răspuns:

Nu. Noi ne determinăm destinul.

| Downfall a răspuns:

Nu aş folosi cuvântul destin, aş spune mai degrabă "viitor"; iar viitorul îl construim noi, prin alegerile, faptele, gândirea, comportamentul nostru.

| Wøodenpints a răspuns:

Nu cred în destin.

| Musique a răspuns:

Nu pot crede că așa "mi-e scris".Iau decizile pe loc și asta mă face să cred că NU există destin.

| iKronstadt a răspuns:

Nu stiu d-asteawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da..si alegerile pe care le facem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In nici un caz.Destinul(soarta),nu o poate schimba nimeni, este "scrisa" si asa va ramine.

| mihaitaLGP a răspuns:

Da, alegirile facute in functie de propile prejudecati si experienta acumulata iti schimba viata.
In felul acesta putem urma orice adevar dorim.
Nimeni nu este responsabil pentru actiunile noastre.
Din frustrari sau incapacitate sustii ca exista factori care iti influenteaza viata.

Constient sau Inconstient.

Daca te referi la destin, soarta care chipurile iti este scrisa, tin sa cred ca este o alta harneala banala creata de religie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Societatea în care trăim ne alege calea în viața!
Pa, pa.