Şi totuşi, nu e visul nostru să zburăm? Nu putem trăi în aer ca păsările sau sub apă ca peştii, însă ne-am chinuit să inventăm avionul şi submarinul. Sunt doar exemple, ţin să precizez ca şi tine.
Ce vreau să subliniez este că în urma libertăţii de a gândi, se nasc astfel de idei, de invenţii. Lucruri prin care dorim să îmbunătăţim/reinventăm cele date de natură. Să îi întindem limitele până la capăt. Şi aceste lucruri sunt realizabile doar datorită unei voinţe puternice; omul îşi construieşte limite şi se incapacitează singur gândindu-se că nu este liber, sau că există ceva controlat, ceva ce nu poate schimba.
Ştiinţa e cel mai bun exemplu. Nu te limita doar la ce avem acum. Traversează secole întregi, e greu să îţi şi imaginezi.
Imi place raspunsul tau. Off topic, daca-mi permiti, la ce Saigon faci referire? la capitala Vietnamului? And one more question: Exista termenul "încapacitează"?
Da, la fostul său nume. Am folosit termenul (cu "i", nu "î") cu sensul de "a invalida". Dacă nu există, mea culpa. Româna nu e limba mea maternă.
KalulÎnHambar întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndraBaciu întreabă: