| Hmmmm a întrebat:

Violarea autoturismului, casei si sotiei/sotului. Pentru care dintre ele ati taia in carne vie? Poate motivati raspunsul...

5 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

Hmmm, nu stiu...n-as taia pe nimeni, in cel mai rau caz i-as trage un sut in fund, sunt prea calm pentru sange...

PS: Sunt curios. daca masina este electrica si prin urmare nu are teava de esapament, pe unde o violeaza? happy

| Hmmmm explică (pentru Dreamer):

Pe unde se efectueaza schimbul de ulei.

| harciog a răspuns:

Pentru ce naibii sa tai pe cineva care iti ofera ceva inca nemaivazut?

greece12
| greece12 a răspuns:

N-are decat sa-mi fure masina, sa-mi prade casa si sa-mi ...violeze sotulrolling on the floor,vorba lui @Harciog,ar fi ceva nemaivazut!
Si desi e palida expresia fata de ceea ce as face,as taia in carne vie daca mi-ar fi atinsi copiii-si NUMAI atunci!
O casa si o masina sunt valori materiale si nu ma poate influenta psihic pierderea sau distrugerea vreuneia, un sot/sotie, e o persoana matura care se presupune ca se poate apara singur/a de vicisitudinile vietii, dar sa atentezi la viata sau integritatea corporala a copilului meu, ma transforma subit intr-un monstru cumplit, lipsit de mila sau ratiune.

| Anton_Elisa_Andreea_1993 a răspuns:

Recunosc ca sunt un pic materialista, dar nu intr-atat incat sa pun bunurile materiale mai presus de cele umane.
Ma supar rau daca "imi violezi" masina, casa, televizorul etc., dar sunt in stare sa tai in carne vie daca faci lucrul asta cu mine sau orice fiinta vie din jurul meu (si aici nu ma refer doar la viol, ci la orice fel de agresiune).