Uite,a venit Poseidon.Ia canalizati-va voi discutiile spre unde vreti de cuviinta inspre bunatatea si milostenia Domnului.
Nu stiu doamna ca la mine se aude;-Absent, la orice chemare de virtuti, personalitate si caracter.
E cam grea intrebarea. Nu de alta dar in ziua de azi multi sunt "doar pentru ei". Ca si virtuti...pai nu stiu. Poate modestia(nu imi place sa ma dau mare), bunatatea(nu suport sa vad o persoana ce nu are nici un strop de ajutor), mila(nu as omori nici o musca-doar in cazul in care ma lasa in pace ), poate ca sunt haios(desi nu cred) si nu mai stiu. Problema e ca nu imi place sa ma autocaracterizez. Asa sunt eu din fire. Dar problema e ca am defecte cu carul(m-am nascut mai negru )
Pai ema? virtutile omului sunt acele care lumineaza si fac din om un fiu al luminii.acele calitati care transformate in fapte sunt pentru toti o adiere de viata spre viata,care aduc liniste dragoste si speranta,incredere. putem discuta despre virtuti doar religios ca lumeste omul nostru a pervertit orice; in ziua de azi, si lenea si minciuna, si zgarcenia si prefacatoria sunt virtuti.gabdeste-te daca va ajunge uraciunea pustiirii in locul necuvenit cat de tare este intors intelesul acestui cuvant si cat de parsiv e omul sa puna minciuna drept adevar si toti sa-l creada.asta inauntru.caci pe dinafara,era o vorba; haina-l face pe om.dar nastratin hogea a demonstrat contrariul,cand s-a dus la ospat,imbracat saracacios, si a fost dat afara, iar cand s-a imbracat frumos a fost pus in capul cinstei. drept urmare a inceput sa-si inmoaie haina in mancaruri fiindca ea ii adusese cinstea. drept am fost comparati cu un pahar.care trebuie sa fie plin de virtuti, din care sa se adape toti insetatii, si care e bine sa fie frumos si curat si pe dinafara.ca sa atraga, si sa starneasca dorinte sincere si curate, sanatoase si normale.
Ema? harciog cand ii e sete bea si cu un ciob de oala sparta.balta sa fie.nu stiu daca si multumeste Domnului pentru acelea.o fi spunand; daca era Dumnezeu aveam apa rece de izvor, dar cum nu e dact natura, beau si eu ce-mi pune la dispozitie.asa e ma baltaretule? Doamne, harciog baltaret? ala e castor.
Ai grija sa nu te atraga de partea lui. Cu farmecul si inteligenta ta, eu cred ca o sa il aduci si pe el pe calea cea dreapta.
Pai da, nu le place sa le tinem lectii moralizatoare si pledoarii pentru viata!
Da mai da'agregatu'il mentin cu motorul forjat prin sport.La un liber ii frig o kila de vin inainte de a ma culca si gata sunt.Inca atunci imi vine sa mai debitez ametit si citeva imbecilitati pe aici, de altfel cred ca s-a observat.Am noroc ca am grija sa nu-mi dau drumul la gura la vulgaritati. Dintr-o kila ranga ma fac.
Mai otelarule apăi eu nu stiu cum e cu focul acela in care mesteci tu mereu la combinnat si care ne va arde in iad pe noi pacatosii, dar am sa vin sa trag o priveala si de va fi sa vad ca-i arsură mare mai ma gandesc.
AvalohAlyn întreabă: