Uite,a venit Poseidon.Ia canalizati-va voi discutiile spre unde vreti de cuviinta inspre bunatatea si milostenia Domnului.
Hombre? auzii ca diferenta de temperatura intre focul iadului si cel de peste 1500 grade C a otelului ar fi cam ca aceea dintre focul normal si unul pictat pe o hartie, inca inmultita cu o mie.deci vino vezi convingete si fii virtuos, nu necredincios ma paganule.crezi ca eu si ema va vrem raul?
Vin cu o adaugare, pe langa ce-ai spus tu, si anume: ca 'virtutile' sunt niste actiuni practice rationale.
Referitor la care sunt acestea, ma rezum la: http://www.TPU.ro/......-mai-mult/ (sunt enumerate acolo.).
Hmm interesant ce zici. Deci rezulta ca focul iadului ar avea: 1500 grade C * 1000, deci undeva la 1.500.000 grade C. Cam putin totusi, ma asteptam la ceva mai buna de la diavol. Sunt dezamagit, dar totusi hai sa vedem ce rezulta din chestia asta. Avand in vedere ca din ceea ce ai spus rezulta ca temperatura iadului ar fi constanta, sau cel putin ar varia foarte putin in timp, si cunoscand faptul ca in iad intra constant noi suflete ale celor rai, deci volumul iadului fiind intr-o continua crestere, putem concluziona ca, schimbul de energie termina, este practic NUL. Deci practic ori in iad nu exista nimeni, ori exista dar nu arde niciunul.
Vai, ce rau imi pare ca am dat deja funda! Din fericire aici au avut loc mici certuri, mai bine zis neantelegeri, dar consider eu ca au fost constructive. Nu a fost nevoie sa stergem nici un raspuns, au fost cat de cat civilizate. Virtuti negative perfectioniste? Sau deprinderile de a face raul, vicii?
Nu Dumnezeu face raul, El doar il ingaduie. Vezi ca satan merge cu para la Dumnezeu si il paraste pe om ca pacatuieste si nu asculta de Dumnezeu si il cere la incercare pe acel om.Raul,boala si suferinta sunt consecinte ale pacatelor.Eu inteleg ce spui tu din perspectiva din care privesti tu lucrurile.
Jess mica sirena a visurilor mele
Gandul mi l-ai prins si zace intre zabrele
Lasa-ma sa intru o clipa in visurile tale
Si sa patrund usor in tainicu-ti iatac
Infiorat de dragoste sa ma apropii de pat
Si mut de admiratie ca sa raman
Nu-i nicio sirena mai placuta pe acest pamant.
Sa-ti iau metrajul si sa constat pe loc
Daca in jacuzzi scumpa sirena, tu o sa ai loc :))
Cu drag Hombre.
http://www.youtube.com/watch?v=LHNSfXUyg4s&feature=related
Dacă găsesc Filocalia IV pe undeva online dau un copy-paste pentru un răspuns complet. Sau, cine vrea răspunsul, să caute să o citească. Cu piciorele în apă rece!
AvalohAlyn întreabă: