| ateuNEGATIV a întrebat:

Voi ati putea?

Cum a reuşit o femeie să trăiască fără bani timp de 16 ani

http://yupi.md/......de-16-ani/

Răspuns Câştigător
| Memories a răspuns:

In nici un caz, adica mie imi place sa obtin bani sa ii folosesc...Nu as rezista nici o zi laughing

18 răspunsuri:
| EuSaraheana a răspuns:

Eu nu pot trai 2 zile fara bani...si nici macar nu sunt eu cea care face cumparaturile in familielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca as putea. sper sa nu fie cazul niciodata.

| scienceftw a răspuns:

Eu nu dar in lume sunt multi oameni care traiesc fara bani. (triburi din Africa sau America de Sud)

| Dumnezău a răspuns:

Da, as putea foarte usor sa ma bazez pe schimb de asta de produse, oricine ar putea.Cumva,asta e si o posibilitate de viitor, ca stam prost cu lichiditatile la nivel mondial, si s-ar putea sa cautam metode alternative.Multe perioade au fost bazate pe schimb de produse, fie cu putini bani, fie fara niciun ban, s-ar putea asta si acum, dar oamenii isi doresc comfort, iar banii le dau comfort ca nimic altceva multora.

| FucktheSystem a răspuns:

Da, dar nu cum a trăt ea. Eu aș avea nevoie de un teren pe malul mării și o rulotă, nici n-aș simți nevoia să plec de acolo. Dacă ai un teren și un acoperiș poți trăi foarte bine fără bani.(acum mai este doar problema cu taxele)

| ateuNEGATIV explică (pentru FucktheSystem):

De multe ori ateii sunt asociati ca fiind materialisti gandirea ta nu este materialista sau poate cei care spun sunt de fapt ei materialisti obsedati de banii

| Skylar a răspuns:

Simplu, she fucked the system

| FucktheSystem a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Eu nu prea dau doi bani pe bani, să mă exprim așa. N-am nevoie de haine de firmă să fiu fericită, nici de cine știe ce mașină 4x4 sau o vilă. La mine fericirea nu constă în asta. Dar acum e relativ, unii oameni văd fericirea prin prisma banilor. Nu zic că e bine sau nu să-ți placă banii, fiecare percepe fericirea cum vrea, a mea n-are nevoie de bani. Dar sunt sigură că există și oameni care n-ar putea să trăiască fericiți fără bani.

| Gentiana a răspuns:

Sincer n-as putea.Eu cheltui bani in fiecare zi, fie ca intr-o zi sunt mai multi intr-o zi mai putini.

| Safire17 a răspuns:

Cu siguranta nu as putea. Nu pot trai nici o zi fara sa cheltui macar 5-10 lei.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Da, in padure happy

Tu vb serios?

Foarte serios.

Va suna ciudat intrebarea mea, ai scopurii in viata? eu unu observ ca majoritatea lucrurilor le obti prin banii

Da, scopul meu este să fiu fericită iar banii nu îmi aduc/întrețin fericirea. Mi-ar plăcea să am bani doar cât să trăiesc și mi-ar plăcea să-i scot dintr-un magazin de chestii hand-made pe la mare sau arhitectură, adică să fac ceva ce-mi place nu să lucrez ca să am o tonă de bani și să n-am timp să-i cheltuiesc. Mi se pare o pierdere de timp să ai maldere de bani cât timp lucrezi 8 ore pe zi și n-ai timp să-i cheltuiești și eventual să te mai și bucuri de viață.

Ai dreptate, din pacate uni se cred nemuritorii si tot aduna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca mine...crezi k e asa greu?

| cosmynellu a răspuns:

Mie miar place sa traiesc toata viata fara bani, fara griji financiare si bineinteles in mijlocul naturii