Nu nu am vayut, dar cercetarile arta cai posibil ca 1 din 100.000 de oamei au vazut un OZN.
Păi un ozn este un obiect neidentificat.Cum putem spune ca am vazut unul daca nu stim ce este? Cumva o farfurie zburatoare?
Poate ai vazut tu unul.
De fapt inseamna Obiect Zburator Neidentificat
Adica ceva de care nu ti-ai dat seama ce e
Cu placere
Eu am vazut unul care se apropia si dupa s-a indepartat rapid
Am vazut acum cativa ani. Vreo 5 ani
Poate era un avion dar ar fi fost imposibil.
Erau 3 luminite rosii care se miscau in aceeasi directie.
Am vazut cu telescopul.
Eram la bunica impreuna cu sora mea si doi vecini.
Dar acum poate era altceva.
Tin minte ca-si schimba directia prea rapid pentru un avion.
Nu am văzut nici un OZN, dar în schimb cred că m-am așezat cu spatele pe un extraterestru mic serios. Dormeam, și visam că e ceva sub mine și se mișcă, după am realizat că chiar se mișca ceva sub mine și când m-am trezit, fiind amețit după somn nu am reușit decât să văd ceva cu coada ochiului care a fugit sub pat, îmi era prea somn să îl mai caut pe posibilul extraterestru și m-am culcat la loc. Dar eu chiar cred că m-am așezat pe cineva / ceva, adică dormeam pe o parte și după m-am întors cu fața în sus și simțeam cum ceva mic, cam cât o palmă se mișca sub mine. De menționat că dorm singur, nu am pisici / câini / șoareci sau alte animăluțe în casă.
Ozeneurile vazute de tine pot fi sateliti, sateliti daca nu-s nori iii vezi pe unii
Nu sunt sigur ce era...
La bunica mea s-a ținut o pomană și în seara aia am văzut o lumina ca la o lanternă, era pur și simplu un fel de cerc cu diametrul de apx 2 m, care se învârtea deasupra casei...
În fine, am aruncat țigara și am plecat în casă, nu știu dacă era ceva supranatural dar a fost creepy!
Da am vazut.
De forte multe ori.
Trebuie doar sa stii zonele in care apar cel mai des.
Nu am vazut pana acum, dar cine stie poate nici nu iti dai seama de ce vezi nu degeaba le spun O.Z.N-uri nu stii ce sunt.
Pai da, OZN- Obiect Zburator Neidentificat
Adica am intrebat ce obiecte zburatoare neidentificate ati vazut
Depinde acum ce iti imaginezi tu ca ar fi, unii spun farfurii cel mai des, sau luminte ciudate. Eu nu am vazut nimic oricum.