Imprimate mea are 2 ani si xeroxu' din fata blocului vreo 11 ca altfel nu mai facem copi...Varsta nu conteaza draga mea...
Acum da am 13 anisori.dar asta nu conteaza.ciu felul de a intelege si de a gandi
@Ovidiu, nu este o greseala, sunt mai multe, nu prea ai folosit cratima. Iar cea mai mare greseala e ca ii mai raspundem fetei asteia.
Ce vă îmbulziţi să răspundeţi la întrebări de genul ăsta . Acum, de ce pisicile mele te-ar interesa? Şi copiii de 12 ani sunt ceva mai răsăriţi ca tine.
Mulți și frumoși ani înainte, @Marioara! Eu am mult mai mulți decât tine și tot nu am uitat să scriu corect românește. Să nu te superi, "copi" nu știu ce înseamnă.
Să ai o zi cu zâmbet!
Dragă @ovidiu, nu de funde avem nevoie. Sunt o groază de erori în textul tău, nu doar una, așa că, de ce nu, luați-vă de mână!
O seară cu zâmbet să ai!
Ai mai fost corectata si la alta intrebare pentru aceeasi greseala.Din toate intrebarile tale se vede ca le pui pe toate la misto.Si sincer daca asta chiar e mentalitatea ta in legatura cu ceea ce zici, cam lasa multe de dorit.
deci eu ce sa inteleg de aici?
voi trece peste partea cu deoarece ti-au atras atentia ceilalti, dar iti zic un mic secret. aici sunt 2 intrebari pe care vrei sa le pui! deci nu le imbina intr-una.ori vrei sa scrii asa :
-Voi cati ani aveti? aveti copi(i*)? ori las-o-ncolo de intrebare!
Iti zic eu ca nu ne lipsesc analfabetii pe TPU. nu e nimeni in minus.sunteti in + (pentru. cei care se simt) app am facut o greseala.cine o depisteaza are funda. b-)
In general varsta este direct proportionala cu mintea, asa ca suntem mai in varsta decat tine. -copi(i)-
'copi'.
Da.
Vedeti-va mai bine de 'copi' dvs si invatati limba romana, si dupa aia intrati pe TPU si puneti intrebari de genu`.
Tanti mălioalo, e glea lomâna, nu?
am tsapte anisoli şi-un pic. tlebuie sa mai clesc, nu?
atsa.am tsapte anisoli plus tlei. cat fac? întlebare capcană. nu-i asta?