| Marioara_5353 a întrebat:

Voi cati ani aveti copi?

Răspuns Câştigător
| Ghost_1336 a răspuns:

Te cam bate romana Marioara...

55 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

20, tu?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Modul din 2 radical din 5 pe lângă pi-epsilon + 3.
До свиданя!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

99 de lumânări.

| MMihai a răspuns:

Sunt mai mare ca vârstă decât tine?

| DorelSudoru a răspuns:

Imprimate mea are 2 ani si xeroxu' din fata blocului vreo 11 ca altfel nu mai facem copi...laughingVarsta nu conteaza draga mea...
Acum da am 13 anisori.dar asta nu conteaza.ciu felul de a intelege si de a gandi

| NickiMinaj a răspuns:

18, sa cresc mare! tuuu?

| carpediem a răspuns:

La ce te referi cand scrii "copi"? Ca eu am doar 4 clase si alea la f.f...

| carpediem a răspuns:

@Ovidiu, nu este o greseala, sunt mai multe, nu prea ai folosit cratima. Iar cea mai mare greseala e ca ii mai raspundem fetei asteia.

| Malphas a răspuns:

Ce vă îmbulziţi să răspundeţi la întrebări de genul ăsta laughing. Acum, de ce pisicile mele te-ar interesa? Şi copiii de 12 ani sunt ceva mai răsăriţi ca tine. happy

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Mulți și frumoși ani înainte, @Marioara! Eu am mult mai mulți decât tine și tot nu am uitat să scriu corect românește. Să nu te superi, "copi" nu știu ce înseamnă.
Să ai o zi cu zâmbet!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragă @ovidiu, nu de funde avem nevoie. Sunt o groază de erori în textul tău, nu doar una, așa că, de ce nu, luați-vă de mână!
O seară cu zâmbet să ai!

| Bunny a răspuns:

Ai mai fost corectata si la alta intrebare pentru aceeasi greseala.Din toate intrebarile tale se vede ca le pui pe toate la misto.Si sincer daca asta chiar e mentalitatea ta in legatura cu ceea ce zici, cam lasa multe de dorit.

| Bogdanux a răspuns:

Şasă.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

deci eu ce sa inteleg de aici?

voi trece peste partea cu deoarece ti-au atras atentia ceilalti, dar iti zic un mic secret. aici sunt 2 intrebari pe care vrei sa le pui! deci nu le imbina intr-una.ori vrei sa scrii asa :
-Voi cati ani aveti? aveti copi(i*)? ori las-o-ncolo de intrebare!
Iti zic eu ca nu ne lipsesc analfabetii pe TPU. nu e nimeni in minus.sunteti in + (pentru. cei care se simt) app am facut o greseala.cine o depisteaza are funda. b-)

| Anonymus314 a răspuns:

Da' dumneata cam cati ai?

| Dash a răspuns:

-7

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Am doisplezețe anișoli.

| 4b a răspuns:

...sa traim bine...la multi anihappy

| StillAlive a răspuns:

In general varsta este direct proportionala cu mintea, asa ca suntem mai in varsta decat tine. -copi(i)-

Răspuns utilizator avertizat
| Teo a răspuns:

18 fara o lunabig grin

| Ramonaaaa a răspuns:

14 anihappy
Tu?

| KiddFaraSentimente a răspuns:

'copi'. laughing
Da.
Vedeti-va mai bine de 'copi' dvs si invatati limba romana, si dupa aia intrati pe TPU si puneti intrebari de genu`.

| daηă a răspuns:

Copi laughing da xeroxu nu merge

| kqwjy a răspuns:

Tanti mălioalo, e glea lomâna, nu?
am tsapte anisoli şi-un pic. tlebuie sa mai clesc, nu?
atsa.am tsapte anisoli plus tlei. cat fac? întlebare capcană. nu-i asta?batting eyelashes

| estera a răspuns:

Copii*...:d 13

| Dennys1521 a răspuns:

Nu stiu de ce raspundeti
laughing

| camy417 a răspuns:

Ce grea e romana asta nu? 41... dumneata?

| CautNume a răspuns:

Dar ce conteaza?