Pe mine dintotdeauna m-au impresionat baietii care la un moment dat au plans ( bine, nu in hohote). Nu pot sa imi explic de ce; poate ca pentru ca mi-am dat seama in acel moment ca sunt sinceri sau pur si simplu pentru ca este o 'priveliste' pe care nu o poti vedea zilnic
N-am pareri asa de categorice. Cred ca oricine poate sa si planga, deci si baietii. Nu cred insa ca asta e o dovada de putere. Arata doar ca au si ei suferinta lor.
Nu-mi plac insa nici tipii care se lamenteaza mereu sau chiar plang din orice. Si asta e valabil si pentru femei.
E o masura in toate.
Fiecare sa faca ce simnte, cine sunt eu sa judec acea persoana? masculi feroce ce sunt aia spiderman,hercule, feroce esti cand ai un mercedes, vila, nevasta, copii
De acord, doar ei sunt baieti/barbati, restul sunt... un fel de ceva, dar asta e doar parerea mea.
N-are nicio importanta daca plange sau nu in public. Poate sa fie doar mai orgolios si sa nu o faca, poate fi prefacut, sau poate doar mai sensibil. Nu-i nicio nenorocire daca plange, este si el om. [Teorie valabila si la fete: orgolioase, sensibile, prefacute]
Eu am o parere ft buna despre baietii care carora nu le e rusine sa planga, sau sa-si arate sentimentele. Mai bine asa, decat sa fie prefacutii si cocalarii ca majoritatea baietiilor din ziua de azi.
Ma bucur ca mai exista asa fete, incepusem sa imi pierd speranta in ceea ce priveste acest lucru. Sa ramai asa in continuare
Probabil nu mergi la sala si nu ai un fizic prea... masculin. E posibil sa-ti fie ciuda ca fetele se uita la baietii aia si tu te crezi un baiat neinteles, un baiat superior "cocalarilor cu muschi", totusi esti frustrat din cauza ca nu esti bagat in seama.
In primul rand trebuie putini muschi. Sa nu stea hainele ca pe gard.
Si ca sa-ti raspund la intrebare: Da, baietii pot sa planga, cine le interzice? Probabil ai plans si ai fost cagtalogat drept fetita si acum incerc sa-ti faci dreptate aici. Totusi baietii care plang din orice, de fapt si fetele care plang din orice au probleme.