| 220V a întrebat:

Voi ce parere aveti de baietii care nu se sfiesc sa planga atunci cand simt asta? Pentru mine acei baieti sunt mai tari decat masculii aia feroce care se dau puternici.
P.S: sunt baiat.

Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Pe mine dintotdeauna m-au impresionat baietii care la un moment dat au plans ( bine, nu in hohote). Nu pot sa imi explic de ce; poate ca pentru ca mi-am dat seama in acel moment ca sunt sinceri sau pur si simplu pentru ca este o 'priveliste' pe care nu o poti vedea zilnic happy

61 răspunsuri:
| FastAndFurious a răspuns:

N-am pareri asa de categorice. Cred ca oricine poate sa si planga, deci si baietii. Nu cred insa ca asta e o dovada de putere. Arata doar ca au si ei suferinta lor.
Nu-mi plac insa nici tipii care se lamenteaza mereu sau chiar plang din orice. Si asta e valabil si pentru femei.
E o masura in toate.

| 220V explică (pentru FastAndFurious):

Pai nu ma refeream la tipii aceia care plang din orice.

| RAY a răspuns:

Fiecare sa faca ce simnte, cine sunt eu sa judec acea persoana? masculi feroce ce sunt aia spiderman,hercule, feroce esti cand ai un mercedes, vila, nevasta, copii

| 220V explică (pentru RAY):

Masculii feroce= cocalarii cu muschi

| RAY a răspuns (pentru 220V):

Si eu mi-as dori sa merg la sala, fizicul e important, efortul fizic e esential organismului, nu toti cocalari au muschi, daca faci 80 de flotari pe zi vei avea muschii sau mergi la sala

| 220V explică (pentru RAY):

E bine sa te intreti, n-am zis eu altceva, eu ma refeream la cu totul altceva, in fine...

| Mădă0611 a răspuns:

De acord, doar ei sunt baieti/barbati, restul sunt... un fel de ceva, dar asta e doar parerea mea.

| RAY a răspuns (pentru 220V):

Nu trebuie sasi pese de alti doar de tine si atat

| 220V explică (pentru Mădă0611):

Mersi inca o data pentru raspunsurile superbe care le dai. :*

| Mădă0611 a răspuns (pentru 220V):

Cu plac...inte! big grin
Daca imi place de cineva, intreb in gluma daca a plans vreodata dupa o fata, daca raspunsul e pozitiv, am unda verde big grin big grin

Pe mine nu ma intrebi daca am plans? laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru 220V):

laughing Raspunsul e A (afirmativ), dar e ocupat locul.

Poate nu e ocupat bine locul laughing

| Chαяtreux a răspuns:

N-are nicio importanta daca plange sau nu in public. Poate sa fie doar mai orgolios si sa nu o faca, poate fi prefacut, sau poate doar mai sensibil. Nu-i nicio nenorocire daca plange, este si el om. [Teorie valabila si la fete: orgolioase, sensibile, prefacute]

| 220V explică (pentru Chαяtreux):

Cine plange in public draguto, nu ii este rusine sa-si arate sentimentelewinking. Se cunoaste un plans prefacut de unul real.

| Chαяtreux a răspuns (pentru 220V):

Nu neaparat. Adica la baieti poate ca da. ei nu prea stiu sa se prefaca. insa fetele. I don't want to see

| 220V explică (pentru Chαяtreux):

Fetele.....sunt fete

| Emma305 a răspuns:

Eu am o parere ft buna despre baietii care carora nu le e rusine sa planga, sau sa-si arate sentimentele. Mai bine asa, decat sa fie prefacutii si cocalarii ca majoritatea baietiilor din ziua de azi.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca sunt mai slabi sau mai tari, eu una ii apreciez mult mai mult decat pe ceilalti. imi plac oamenii sa fie ei insisi si sa nu vrea sa para altceva.

| Paulla a răspuns (pentru 220V):

Şi cică băieţii nu-s invidioşi între eilaughing.

| Încrucişătorul a răspuns:

Asta e viata plina de stereotipii.

| 220V explică (pentru Paulla):

Cine a spus asta? laughing

| 220V explică (pentru Emma305):

Ma bucur ca sunt si fete care nu se uita dupa astfel de baietasi rai tongue

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Si tu apreciezi baietii care isi spun adevaratele sentimente?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 220V):

Da, nu i-am crezut niciodata pe cei care se dau mari duri.

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca mai exista asa fete, incepusem sa imi pierd speranta in ceea ce priveste acest lucru. happy Sa ramai asa in continuare tongue

| andrei a răspuns:

Probabil nu mergi la sala si nu ai un fizic prea... masculin. E posibil sa-ti fie ciuda ca fetele se uita la baietii aia si tu te crezi un baiat neinteles, un baiat superior "cocalarilor cu muschi", totusi esti frustrat din cauza ca nu esti bagat in seama.

In primul rand trebuie putini muschi. Sa nu stea hainele ca pe gard.

Si ca sa-ti raspund la intrebare: Da, baietii pot sa planga, cine le interzice? Probabil ai plans si ai fost cagtalogat drept fetita si acum incerc sa-ti faci dreptate aici. Totusi baietii care plang din orice, de fapt si fetele care plang din orice au probleme.

| pwp a răspuns:

Si masculii aia feroce plang. daca nu-i vedem asta e altceva.

| 220V explică (pentru andrei):

Andrei, se pare ca unul din noi are unele probleme.

| 220V explică (pentru pwp):

Crezi tu?