| 220V a întrebat:

Voi ce parere aveti de baietii care nu se sfiesc sa planga atunci cand simt asta? Pentru mine acei baieti sunt mai tari decat masculii aia feroce care se dau puternici.
P.S: sunt baiat.

Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Pe mine dintotdeauna m-au impresionat baietii care la un moment dat au plans ( bine, nu in hohote). Nu pot sa imi explic de ce; poate ca pentru ca mi-am dat seama in acel moment ca sunt sinceri sau pur si simplu pentru ca este o 'priveliste' pe care nu o poti vedea zilnic happy

61 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Contează ce atitudine are în rest.
Dacă este un smiorcăit de felul lui, un fel de Drama Queen masculină, nu este o companie plăcută pentru mine.

Dar, în orice caz, nu aş putea să spun că îmi sunt simpatici cei care se mândresc cu simplul fapt că pot să plângă, considerând asta o mare realizare şi făcându-şi singuri reclamă, cerşind aprecieri, denegrându-i pe cei care nu sunt ca ei şi catalogându-i în diverse moduri (nu o lua personal, 220V, dar am văzut destule cazuri şi fix la tine s-a nimerit să vreau s-o spun cu voce tare).

| pwp a răspuns (pentru 220V):

Sunt sigura.

| 220V explică (pentru NOname):

Nu am de ce sa ma supar, stiu ca atunci cand sunt suparat sau stiu eu ce mi se mai intampla, am unele fixatii, mersi frumos ca mi-ai spus fara sa te feresti. Apreciez mult, mersi frumos de raspuns. happy

| 220V explică (pentru NOname):

A si la intrebarea asta nu imi faceam nici un fel de reclama, pur si simplu am ascultat melodia cu: si baietii plang cateodata

NOname
| NOname a răspuns (pentru 220V):

Şi eu apreciez atitudinea de adult, că era cât pe ce să nu te recunosc.
Seară bună.

| casablanca40 a răspuns:

Sunt fetite cu fustite. Plansul este o dovada a slabiciunii umane. De obicei mai plang la filme, dar nu am intalnit pana acum momente in care chiar sa simt nevoia sa plang. Nu este nimic in neinregula in a plange, este doar slab, dar nu este nimic neinregula in a fii slab.

| Woodenpints91 a răspuns:

Aici mi se pare puţin incorect. Dacă masculii sunt încurajaţi să plânga în public (aici depinde şi motivul, şi cât de haios o face), ar trebui să fie încurajaţi să şi râgâie în public. Pentru că, majoritatea consideră că râgâitul este o chestie urâtă, de la care trebuie să te abţii când eşti de faţă cu alţi oameni. De ce? Este o chestie la fel de naturală ca şi plânsul, poate chiar mai naturală.

Deci, dacă tot încurajezi masculii să plânga în public, încurajează-i să facă mai multe chestii în public.

| Delicacy a răspuns:

Ar trebui să am o părere anume pentru acest "gen de băieţi"? Toată lumea plânge, doar că unii preferă să se exteriorizeze şi alţii să plângă în sinea lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Delicacy):

Eu plang dupa tine love struck

| Delicacy a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că tu plângi pentru că n-ai fost azi la Cargo b-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Delicacy):

Si daca eram in Romania, nu stiu sigur daca mergeam la Cargo decat doar de dragul de a omora plictiseala.
Nu prea ascult muzica romaneasca.
http://www.youtube.com/watch?v=KBQZiArJwyA :X

| TheAndrew1987 a răspuns:

Da sa te descarci emotional este sanatos

| 220V explică (pentru Woodenpints91):

Oricine poate sa faca orice doreste, traim in democratie, nu?

| Cosmin86 a răspuns (pentru RAY):

80 de flotari pe zi = dezvolti un pic zona inferioara a pieptului si atat, in niciun caz nu o sa ai muschi cu prostia aia de antrenament.

muschii se fac cu totul altfel

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Woodenpints91):

Si in plus, care mai poate fi elementul forte al masculului daca incepe sa devina sentimental la fel ca femela? Vom fi dominati de femei.
Mie mi se pare o prostie.

| Delicacy a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici eu nu prea ascult muzică românească, dar sunt câteva excepţii...printre care şi Cargo.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Cosmin86):

Dateam si eu un exemplu, da este adevarat nu prea faci muschi, doar mersul la sala ajuta foarte mult, eu daca as fi ministru de sport as face sali de spor gratis pentru tineri

| Mădă0611 a răspuns:

Ce raspunsuri ai primit. laughing E firesc sa plangi din cand in cand (am vrut sa spun uman, dar sunt si animale). Cine zice ca nu plange, minte.

| 220V explică (pentru Mădă0611):

Asa-i tongue

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Delicacy):

Eu am uitat şi de Trooper şi ce Cargo...mereu îmi aduc aminte cu o zi după concert straight face

| Delicacy a răspuns (pentru Woodenpints91):

Eh,de Trooper nu-i mare bai.că ai mai fost odată, şi oricum nu mi-a plăcut, nu au avut sonorizarea calumea.Eu am crezut că ştii însă de Cargo....Au fost super băieţii, cam înghesuială pe acolo, dar s-a meritat. laughing

Pe trooper i-am mai văzut de 3 ori până acum, pe Cargo doar o singură dată. Atunci la păpădie când nu a fost cu intrare, şi erai mai ocupat să te bati cu cocalarii decât să fii atent la concert.

Priveşte partea bună, măcar atunci nu ai fost nevoit să asculţi acolo dubstep, pop şi altele asemănătoare până să vină să cânte Cargo.

Da unde au venit, în Zodiar sau în Scena? Oricum amândouă sunt nişte cluburi penibile unde se bagă doar 10% rock, şi asta doar atunci când sunt concerte.

În Zodiar au cântat. Ştiu, nu-mi place să mă duc acolo, dar de data asta am făcut o excepţie.

| onasis1961 a răspuns:

Depinde de motivul pentru care ajung la acest lucru!

| 4b a răspuns:

Plansul purifica vederea...
PS: sa fii iubitwinking

| 220V explică (pentru 4b):

Decat atat, purifica vederea? Si daca nu o sa fiu iubit?

Răspuns utilizator avertizat