Pe mine dintotdeauna m-au impresionat baietii care la un moment dat au plans ( bine, nu in hohote). Nu pot sa imi explic de ce; poate ca pentru ca mi-am dat seama in acel moment ca sunt sinceri sau pur si simplu pentru ca este o 'priveliste' pe care nu o poti vedea zilnic
Contează ce atitudine are în rest.
Dacă este un smiorcăit de felul lui, un fel de Drama Queen masculină, nu este o companie plăcută pentru mine.
Dar, în orice caz, nu aş putea să spun că îmi sunt simpatici cei care se mândresc cu simplul fapt că pot să plângă, considerând asta o mare realizare şi făcându-şi singuri reclamă, cerşind aprecieri, denegrându-i pe cei care nu sunt ca ei şi catalogându-i în diverse moduri (nu o lua personal, 220V, dar am văzut destule cazuri şi fix la tine s-a nimerit să vreau s-o spun cu voce tare).
Aici mi se pare puţin incorect. Dacă masculii sunt încurajaţi să plânga în public (aici depinde şi motivul, şi cât de haios o face), ar trebui să fie încurajaţi să şi râgâie în public. Pentru că, majoritatea consideră că râgâitul este o chestie urâtă, de la care trebuie să te abţii când eşti de faţă cu alţi oameni. De ce? Este o chestie la fel de naturală ca şi plânsul, poate chiar mai naturală.
Deci, dacă tot încurajezi masculii să plânga în public, încurajează-i să facă mai multe chestii în public.
Oricine poate sa faca orice doreste, traim in democratie, nu?
Si in plus, care mai poate fi elementul forte al masculului daca incepe sa devina sentimental la fel ca femela? Vom fi dominati de femei.
Mie mi se pare o prostie.
Probabil nu mergi la sala si nu ai un fizic prea... masculin. E posibil sa-ti fie ciuda ca fetele se uita la baietii aia si tu te crezi un baiat neinteles, un baiat superior "cocalarilor cu muschi", totusi esti frustrat din cauza ca nu esti bagat in seama.
In primul rand trebuie putini muschi. Sa nu stea hainele ca pe gard.
Si ca sa-ti raspund la intrebare: Da, baietii pot sa planga, cine le interzice? Probabil ai plans si ai fost cagtalogat drept fetita si acum incerc sa-ti faci dreptate aici. Totusi baietii care plang din orice, de fapt si fetele care plang din orice au probleme.
Fiecare sa faca ce simnte, cine sunt eu sa judec acea persoana? masculi feroce ce sunt aia spiderman,hercule, feroce esti cand ai un mercedes, vila, nevasta, copii
De acord, doar ei sunt baieti/barbati, restul sunt... un fel de ceva, dar asta e doar parerea mea.
Ce raspunsuri ai primit. E firesc sa plangi din cand in cand (am vrut sa spun uman, dar sunt si animale). Cine zice ca nu plange, minte.
Ar trebui să am o părere anume pentru acest "gen de băieţi"? Toată lumea plânge, doar că unii preferă să se exteriorizeze şi alţii să plângă în sinea lor.
Eu plang dupa tine
Cred că tu plângi pentru că n-ai fost azi la Cargo b-)
Si daca eram in Romania, nu stiu sigur daca mergeam la Cargo decat doar de dragul de a omora plictiseala.
Nu prea ascult muzica romaneasca.
http://www.youtube.com/watch?v=KBQZiArJwyA :X
Nici eu nu prea ascult muzică românească, dar sunt câteva excepţii...printre care şi Cargo.
Eu am uitat şi de Trooper şi ce Cargo...mereu îmi aduc aminte cu o zi după concert
Eh,de Trooper nu-i mare bai.că ai mai fost odată, şi oricum nu mi-a plăcut, nu au avut sonorizarea calumea.Eu am crezut că ştii însă de Cargo....Au fost super băieţii, cam înghesuială pe acolo, dar s-a meritat.
Pe trooper i-am mai văzut de 3 ori până acum, pe Cargo doar o singură dată. Atunci la păpădie când nu a fost cu intrare, şi erai mai ocupat să te bati cu cocalarii decât să fii atent la concert.
Priveşte partea bună, măcar atunci nu ai fost nevoit să asculţi acolo dubstep, pop şi altele asemănătoare până să vină să cânte Cargo.
Da unde au venit, în Zodiar sau în Scena? Oricum amândouă sunt nişte cluburi penibile unde se bagă doar 10% rock, şi asta doar atunci când sunt concerte.
În Zodiar au cântat. Ştiu, nu-mi place să mă duc acolo, dar de data asta am făcut o excepţie.
N-are nicio importanta daca plange sau nu in public. Poate sa fie doar mai orgolios si sa nu o faca, poate fi prefacut, sau poate doar mai sensibil. Nu-i nicio nenorocire daca plange, este si el om. [Teorie valabila si la fete: orgolioase, sensibile, prefacute]
Nu stiu daca sunt mai slabi sau mai tari, eu una ii apreciez mult mai mult decat pe ceilalti. imi plac oamenii sa fie ei insisi si sa nu vrea sa para altceva.
Si tu apreciezi baietii care isi spun adevaratele sentimente?
Da, nu i-am crezut niciodata pe cei care se dau mari duri.
Ma bucur ca mai exista asa fete, incepusem sa imi pierd speranta in ceea ce priveste acest lucru. Sa ramai asa in continuare
N-am pareri asa de categorice. Cred ca oricine poate sa si planga, deci si baietii. Nu cred insa ca asta e o dovada de putere. Arata doar ca au si ei suferinta lor.
Nu-mi plac insa nici tipii care se lamenteaza mereu sau chiar plang din orice. Si asta e valabil si pentru femei.
E o masura in toate.
Pai nu ma refeream la tipii aceia care plang din orice.
Sunt fetite cu fustite. Plansul este o dovada a slabiciunii umane. De obicei mai plang la filme, dar nu am intalnit pana acum momente in care chiar sa simt nevoia sa plang. Nu este nimic in neinregula in a plange, este doar slab, dar nu este nimic neinregula in a fii slab.
Eu am o parere ft buna despre baietii care carora nu le e rusine sa planga, sau sa-si arate sentimentele. Mai bine asa, decat sa fie prefacutii si cocalarii ca majoritatea baietiilor din ziua de azi.