Da, pentru ca acolo unde sunt conditii de viata, exista viata, si la cat de mare e Universul, la cate stele exista, e imposibil sa nu existe sisteme stelare si unde exista sisteme stelare exista posibilitatea dezvoltarii anumitor forme de viata, care in timp o sa evolueze, dar cum extraterestrii inseamna ceva viu in afara Pamantului, ajunge atat.
Simplu, imi vine greu sa cred ca intr-un univers cu sute de milioane de galaxii si planete noi suntem singura forma de viata.
Da, deoarece e imposibil ca noi sa fim singurele fiinte vi adica cineva ne-a creat cineva a creat tot(nu cred in d-zeu)totul este infinit nu are margine nu are capat nu are sfarsit deci prin urmare pe cat e de mare pe atatea posibiltati exista sa mai fie multi ca noi poate chiar mai aproape decat credeam care la fel ca si noi probabil isi pun aceleasi intrebari...
Eu sunt jumi, juma.e posibil sa nu fim singuri in univers. e imens, chiar ar fi nasol sa fim singuri...dar daca exista extraterestri vreau sa fie buni ) m-a cam dat pe spate "povestea" cu area 51.interesant ...cine stie cate secrete sunt ascunse pe acolo si de ce sunt secrete. eu am o singura nedumerire : de ce toti extraterestrii se duc in America?!?