Daca ar fi sa te iei dupa zodii ar fi un nr limitat personalitati, cred ca fiecare are personalitatea lui, eu nu cred in zodiac
Eu nu cred in zodiac.Sa fii bun este o alegere.In fiecare zi avem prilejul sa fim buni sau rai.Depinde de principiile dupa care iti calauzesti viata,de educatie, de vointa. Daca faci bine, bine vei primi.
Cum bine ai spus '' prostiile astea cu zodiile '',ce om poate crede in prostii? si totusi exista si astfel de oameni,cu parere de rau o spun.
A te lua dupa zodii inseamna a te increde in ele, in ce te increzi devine dumnezeu pentru tine, iar acest lucru intra in conflict cu voia Lui Dumnezeu:
'' Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine. (Exod.20:3).
Vegheaza asupra sufletului tau, ca nu cumva, ridicandu-ti ochii spre cer, si vazand soarele, luna si stelele, toata ostirea cerurilor, sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti: caci acestea sunt lucruri pe care Domnul Dumnezeul tau le-a facut si le-a impartit ca sa slujeasca tuturor popoarelor, sub cerul intreg. (Deut.4:19)
Domnul Isi intoarce fata impotriva celor rai, ca sa le stearga pomenirea de pe pamant. (Ps.34:16)
Eu cred, dar nu in totalitate; Asta, deoarece am observat ca o parte din ce se spune la caracteristicile fiecarei zodii, este adevarata; Si asta, la mai multi oameni, totusi, nu e aceeasi parte la toti; Restul depinde de viata pe care o duce persoana;
Nu cred, sunt povesti pentru prostit prostii.
http://www.youtube.com/watch?v=7Pz8ZgoQ8B4
In primul rand orice om si croieste doar 10% soarta, 10% ii influenta celor din jur si 80% ii pozitia in timp si spatiu.
Zodia la baza descrie cum ca anumiti oameni ce se nasc intr-o anumita perioada se nasc cu aptitudini diferite (depinde de fiecare cat de mult le dezvolta), dar pentru ca se vinde bine s-au mai adaugat niste tampenii pe la zodie...
Tu nu vezi ca din astea multi mananca o paine? Si ce dea fraieri, cata prostime. Ce zodii? Fii atenta pe unde calci si ce faci, horoscopul e pentru naivi.
In viata trebuie sa facem tot ce sta in puterile noastre, iar restul sa ramana pentru soarta.
Si eu cred acelasi lucru.nu trebuie sa te iei dupa zodii ca sa fii bun, rau...etc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
aymar_8772 întreabă: